Tijdens een pre-E3-stream heeft Warner Bros Interactive aangekondigd dat Hitman 2 eraan komt. Het wordt een directe sequel van Hitman, maar ditmaal komen er geen updates van het verhaal. Wel wat DLC, maar niet dezelfde opzet als de eerdere game dus.

Je kunt in Hitman 2 supergedetailleerde sandboxes verwachten waarin alles dodelijk kan zijn. Je wandelt rond op verschillende locaties, waarin Miami vooral voorkomt in een motorsportrace die deel uitmaakt van het verhaal van de game. En er komt co-op! In een speciale Sniper Assassin modus kun je samen met een andere speler lekker om je heen schieten. Hitman 2 verschijnt op PlayStation 4, Xbox One en PC op 13 november.

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.