Onze Celine en Mirjam zijn echte FIFA fans en kijken hier echt weer naar uit. Maar de FIFA fans willen ook graag uitgedaagd blijven worden. Wat gaat FIFA 19 ons brengen?

De UEFA Champions league zal erin worden verwerkt, eindelijk na zo veel vraag van de fans. De mooiste voetballer Ronaldo zal ook in de game zitten, hebben wij vrouwen ook nog iets leuks om naar te kijken. EA beloofd dat de gameplay ook dit jaar weer verbeterd zal zijn en je 28 september nog meer kan genieten van een echt potje voetballen. Dit keer met de kans op de UEFA club die je kan winnen. Maar natuurlijk is FIFA geen FIFA zonder de FIFA World Cup tournament. Spelers kunnen hieraan mee doen met je eigen team spelers. Ga jij voor de populaire voetballers of kies je voor je eigen land? Jij maakt de dienst uit binnen FIFA 19.

Om alvast in FIFA te komen kan je nu gratis FIFA 18 spelen via origin, Xbox One of PlayStation 4. Zo kan je oefenen en enthousiast worden voor FIFA 19 die na de zomer uit komt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.