Een nieuw parade paardje van EA is Anthem met zijn veelbelovende graphics en vechtmodus in een adembenemende omgeving met gruwelijke monsters en moderne wapens. Wat kunnen we nog meer van deze game verwachten?

Terwijl Muse op de achtergrond klinkt, heerlijke band, zien we beelden voorbijkomen van een geweldig grote open wereld en verschillende personages in exo-suits. In deze game van BioWare kunnen we vier verschillende rollen kiezen om te spelen. Je bent een freelancer die verschillende missies uit voert. Zo heeft deze MMO toch nog zijn eigen verhaallijn ook en kunnen er later nog meerdere verhaallijnen aan toegevoegd worden zodat je bezig blijft met deze game.

De wereld is groot en moet realistisch aanvoelen. Het is een gedeelde eigen wereld online waarin je na een missie terug keert naar jouw basis waar jouw single player verhaal wordt uitgediept. De wereld is veranderend dus er zijn stormen er is dag en nacht maar niet alleen de wereld veranderd. Ook jij kan veranderen van rol. Zo kan je voor iedere missie een andere rol kiezen om te spelen en zit je niet altijd vast aan hetzelfde exo-suit die bepaald hoe jij de game moet spelen. Dit is een grote plus want soms wil je gewoon even een andere rol. Ik had niet voor niets meerdere karakters binnen WoW. Maar goed je kan dus zelf je rol veranderen binnen de game per missie. Ook je hele look kan je veranderen van top tot teen en ook je exo-suit kan je aanpassen. No worries geen lootboxes of betalen voor betere gear om sterker te zijn. Je kan wel looks kopen die puur en alleen voor jezelf zijn om je karakter meer eigen te maken. De game Anthem laat nog wel even op zich wachten vanaf 22 februari 2019 is de game verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.