Zoals je hier hebt kunnen lezen wil ik al een tijdje een draadloze oplader. Hij lag niet onder de kerstboom en ook mijn verjaardag kwam en ging voorbij zonder draadloze oplader, dus heb ik besloten er zelf een aan te schaffen. Nu zijn er zoveel verschillende types dus heb ik er twee uitgeprobeerd van Cellularline en ik deel mijn bevindingen met jullie!

“Ik heb mijn oplaadkabels altijd overal en ergens en een draadloos station bij mijn computer zou ideaal zijn, aangezien ik hier nooit een kabel heb en dan weer het hele huis doorzoek. Hiermee kun je hem gewoon erop leggen, maar toch nog reageren op berichtjes en je mail checken. Het op en af gaat een stuk makkelijker dan als hij aan een kabel ligt op te laden.” Dit schreef ik vorig jaar over waarom ik een draadloze oplader zou willen. Nu heb ik twee opladers geprobeerd van Cellularline, leverancier van accessoires voor spartphones, mobiele apparaten en tablets. Deze twee opladers komen uit hun productlijn van 2018 en er zijn nog meerdere opties, maar deze leken mij ideaal.

Één van de laders die ik gekozen heb is een ronde schijf, zoals ik het eigenlijk ook voor mij zag, maar Cellularline heeft ook een draadloze lader die een soort standaard is en dat leek mij eigenlijk ook wel handig. De laders zijn voorzien van Wideactive Inside technologie, dit zorgt ervoor dat de telefoon niet oververhit raakt. Dus je kunt de laders met een gerust hart gebruiken. In de verpakking zit de lader, kabel en adapter.

Allereerst heb ik de Wireless Fast Charger geprobeerd (€39,99), een mooie ronde schijf waar je de telefoon zo op kan leggen. Voordeel van deze lader is dat hij geschikt is voor Samsung, Apple en andere draadloze smartphones. Hier kunnen vrienden, familie of bezoek dus ook gebruik van maken zonder dat ze hetzelfde merk hebben als jij, want die kabeltjes heb je vaak niet liggen. De telefoon ligt mooi op de lader en het ligt ook steviger dan je zou verwachten. Hij laadt snel op en neemt niet veel ruimte in op je bureau, je verplaatst hem ook makkelijk. Je schuift deze lader snel even aan de kant, wel opletten dat hij niet tussen de papieren terecht komt! Er zitten LED lichtjes op de lader, zodat je in de gaten kan houden hoever je telefoon is met opladen, maar ook het verschil kunt zien tussen gewoon en snel laden.

Verder heb ik de Wireless Fast Charger Stand Kit (€49,99/€59.99) geprobeerd. Ik was bang dat de telefoon makkelijk zou omvallen, aangezien je hem niet inplugt. Dat valt mij enorm mee hij staat echt heel erg stevig. Ik heb op het bureau geslagen en er tegenaan geduwd, maar mijn telefoon bleef liggen. Wel is deze lader alleen voor de iphone X, 8 en 8 plus, dus dat is een beperkte doelgroep. Deze lader zouden niet veel mensen kunnen gebruiken als ze bij mij thuis zijn, maar ach ik doe het ook voor mijzelf! Aan de ene kant is je telefoon op de schijf iets veiliger met omstoten en dergelijke, maar ik vind de standaard ook erg fijn, omdat je makkelijk de berichtjes in de gaten kan houden die binnenkomen. Ook hier zitten LED lichtjes op om de voortgang in de gaten te houden.

De telefoons reageren allebei direct op de laders, dus geen gedoe om het te herkennen of iets dergelijks en ze laden eigenlijk allebei snel op, het zijn dan ook fast chargers. Ik heb wel het gevoel dat de schijf sneller laadt dan de standaard, dus als je echt haast hebt zou ik voor die gaan. Ik vind beide laders heel erg goed en ben erg enthousiast over de kwaliteit. Ze zien er mooi uit en werken ook nog eens precies zoals je zou willen. Ook al is de schijf wat sneller met opladen gaat mijn voorkeur toch uit naar de standaard. Ik vind het mooi staan op mijn bureau, ook heel erg handig om mee te nemen naar het werk en ik kan de berichtjes die binnen komen in de gaten houden zonder dat ik de telefoon hoef op te pakken. Ze zijn beiden zowel in het zwart als in het wit beschikbaar. Zoek je een draadloze lader? Afhankelijk van jouw telefoon en wat je belangrijk vindt kun je de keuze maken, ik raad ze allebei aan! Wil je meer weten? Kijk dan op de website van Cellularline.

Amber

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.