Hoeveel mensen schop ik tegen het verkeerde been als ik zeg dat ik werkelijk niets heb met welke Star Wars film ooit? Wie kan me vertellen hoe ik deze films wellicht wel kan waarderen? Ook al is deze film niet aan mij besteed zullen vele erg blij worden van de Solo: A Star Wars Story film die sinds gisteren in de bioscoop draait.

Stap aan boord van de Millennium Falcon en reis naar een ‘galaxy far, far away’ in Solo: A Star Wars Story. Volg het verhaal van de iconische Star Wars-held Han Solo en ieders favoriete Wookiee, vóór de avonturen die in Star Wars: A New Hope plaatsvonden. Na een reeks duistere gebeurtenissen in de criminele onderwereld raakt Han Solo bevriend met zijn co-piloot Chewbacca en ontmoet hij de beruchte gokker Lando Calrissian.

Samen gaan ze op een reis die uiteindelijk bepalend zal zijn voor het leven van de meest iconische helden uit de Star Wars Saga… Deze film is geschreven door Lawrence en Jon Kasdan en wordt geregisseerd door Ron Howard. De cast bestaat uit Alden Ehrenreich als Han Solo, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover als Lando Calrissian, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge en Joonas Suotamo als Chewbacca.

Heb jij hem al gezien? Of ben je nog van plan heen te gaan?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.