Het is wel al een maand geleden dat dit naar buiten is gebracht, maar ik wil het toch nog graag met jullie delen. SEGA heeft een teaser trailer getoond van een nieuwe racing-game, waarbij de bekende blauwe egel Sonic mogelijk zijn rentree maakt.

Het is alweer 6 jaar geleden dat SEGA de laatste Sonic & All-Stars Racing-game heeft uitgebracht. Nintendo daarentegen brengt regelmatig nieuwe Mario Kart-games uit, die nog door vele spelers worden gespeeld online en offline. Dus het wordt weer hoogtijd dat SEGA een nieuw racing-game uitbrengt waar Sonic the Hedgehog en zijn vrienden in zitten.

Gelukkig liet SEGA een geheimzinnige teaser trailer zien tijdens de Sonic the Hedgehog-panel bij SXSW. Bij dit panel zaten leden van SEGA, die werken aan de populaire Sonic-games. Zij weten alle ins-and-outs wat betreft de geliefde blauwe egel. Tijdens dit panel lieten ze de onderstaande trailer zien:

Het is een korte trailer, maar dat heb je met teasers. Ondanks dat het kort is, kunnen we al veel conclusies trekken. Je ziet de voorkant van een auto, iemand stapt in, start de motor, de koplampen gaan aan en de personage geeft flink wat gas. Ik kan alleen niet ontdekken of hij op het einde van de trailer wegrijd. Maakt ook niet uit, want ik was gelijk afgeleid door iets anders. Namelijk dat geheimzinnige logo waarbij alleen de letter R flink is verlicht.
Als je heel goed kijkt, zie je de contouren van de letters. Ze zijn vaag geel nu, maar er staat Racing. Ja, inderdaad. Je moet goed kijken maar je kan de link wel leggen met de getoonde beelden en het geluid van een startende auto. Helaas is nog niet zoveel bekend over deze nieuwe game, behalve deze 23 seconden durende teaser trailer. Komt ie dit jaar nog uit? I don’t know. Ach, ik wacht geduldig af, maar ik ben wel blij dat SEGA eindelijk weer eens met een (ver)nieuwe racing-game komt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.