Voor alle Nintendo gamers is het moment eindelijk gekomen! South Park: The Fractured But Whole komt uit voor de Nintendo Switch 

Na het succes van de South Park game: The Stick of Truth is nu eindelijk zijn opvolger The Fractured But Whole is vanaf 24 april verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Er is een misdaadgolf in South Park en het lijkt erop dat niemand de misdaad tegen kan gaan. Er is een nieuwe held nodig en Eric Cartman pakt zijn kans op zijn eigen superhelden groep bij elkaar te zoeken. The Coon en zijn vrienden komen in actie om de problemen op te lossen. Je speelt in het Spel met New Kid die zich aansluit bij The Coon en zijn vrienden om al vechtend de misdaad te bestrijden. In deze geweldige game zijn er zowel oude als nieuwe vrienden en vijanden te vinden.


Vanaf 24 april is het zo ver, dan kun jij als Nintendo Switch gamer ook de South Park wereld gaan verkennen.
Een voordeel van het moeten wachten op de game is dat de Nintendo Switch gamers meteen gebruik kunnen maken van de extra content die wordt aangeboden. Wat is die extra content?  Een Danger Deck en From Dusk Till Casa Bonita. Je kan deze onderdelen los kopen, maar ze zijn ook onderdeel van de Season Pass.

Speel je dit spel al een tijdje en wacht je op iets nieuws? Dat komt eraan, namelijk Bring the Crunch, de derde DLC van South Park: The Fractured But Whole, komt deze zomer uit! Wees niet bang of getreurd, hij komt uit voor de PC, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One, jouw console zit er dus vast en zeker bij ;).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.