Wie kent de Square Enix game NieR: Automata niet? Het is alweer één jaar geleden dat Nier: Automata verscheen voor de PlayStation 4 en PC.

YOKO TARO de game director van NieR: Automata, heeft speciaal voor het één jarig bestaan van de game een videoboodschap gemaakt.

Heb jij van NieR: Automata gehoord, maar weet jij nog niet waar deze post-apocalyptische RPG game over gaat?
Van het een op het andere moment wordt de aarde zonder waarschuwing aangevallen door buitenaardse machines. Aangezien het onmogelijk lijkt om de machines te verjagen besluit de mensheid te vluchten naar de maan. Op de maan komt de mensheid in actie en bouwen zij een leger android soldaten die het tegen de buitenaardse machines op moeten nemen.
Helaas slagen de de android soldaten er alleen in om de nieuwe horde machines tegen te houden. Om door te breken en de machines op de aarde te verslaan wordt een nieuwe android soort ter strijden gestuurd: de YoRHa squad. Op de aarde begint de oorlog tussen de machines en de androids, wat voor waarheden komen bovenwater tijdens deze strijd? Play and find out!

Bron:https://www.facebook.com/NieRAutomata/

Wil jij NieR: Automata spelen? Download de game dan via STEAM of via de PlayStation Store. Of wil je nog meer weten over de game? Volg dan de Officiële pagina, de Facebook of Twitter pagina van NieR: Automata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.