We hebben er op gewacht en het is bijna zo ver, op 6 maart komt Final Fantasy XV Windows Edition op Steam en op Origin. Om het publiek op te warmen voor deze geweldige game, kon je sinds 26 februari de gehele eerste chapter spelen met daarin het volledige tutorial en eerste missie.

Kun je Final Fantasy XV Windows Edition pre-orderen, ja dat kan zeker! En om de fans te belonen voor hun aankoop, hebben zowel Steam als Origin bonussen voor de vroegtijdige aanschaf.

Wat krijgen de gamers met een Steam account bij hun pre-order?
Gamers die op Steam Final Fantasy XV Windows Edition voor 1 mei aanschaffen krijgen het Half-Life Pack
–                             De Gordon Freeman outfit, uit de first-person game Half-Live. Als een in-game-kostuum van Noctis, inclusief HEV-pak, bril en breekijzer.

Voor de Steam gamers is het geen verassing dat het hier niet bij blijft.

Wanneer jij deze game pre-orderd ontvang jij de “FFXV Fashion Collection”-bonus, verschillende T-shirts, draagbaar voor Noctis.
–                         Het critical hit-ratio-verhogende EPISODE IGNIS-shirt
–                         Het HP-herstelversnellende EPISODE PROMPTO-shirt
–                         Het maximale HP-verhogende COMRADES-shirt
–                         Het kracht-versterkende EPISODE GLADIOLUS-shirt

Origin houdt nog even geheim wat hun vroegtijdige aanschafbonussen zullen zijn. Ze beloven wel een “FFXV Decal Selection”-bonus, hierin zitten bestickeringen van de Regalia-wagen. Wat voor bestickering? Afbeeldingen van Ignis, Gladiolus en Prompto de Kingsglaive mannen en vrouwen natuurlijk ook.

Wat heeft de Microsoft store voor ons in petto?
Wanneer jij bij de Microsoft store Final Fantasy XV Windows Edition koopt, krijg jij een “FFXV Powerup Pack”-bonus. Het pakket bestaat uit een zwaard de Dodanuki, deze is gesmeden door een legendarische smid. Wat dit zwaard zo bijzonder maakt is dat het de verdediging van de vijand verzwakt met elke slag. Als extra krijg jij er ook nog 10 Phoenix downs en 10 elixirs bij.

Speciaal voor de Xbox One spelers is de Final Fantasy XV Windows Edition compatibel met Final Fantasy XV. Ook komt er een cross-play tussen Windows 10 en Xbox One van v XV Multiplayer Expansions: Comrades. Dit is mogelijk na een update van Final Fantasy XV Windows Edition.

Ben jij een computer gamer en ben jij ook zo gek op Final Fantasy, pre-order de game dan nu!
* STEAM
* Origin
* Microsoft store


Afbeelding, bron: https://www.facebook.com/pg/ffxv/photos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.