Deze keer een simpele game voor Free to Play Friday. Er zijn veel reflex games te vinden en dit is er één van. Het is niet het meest spannende om te spelen, maar wel erg goed voor je. Je merkt snel resultaat en zeker als je dit dagelijks even speelt zul je merken dat je in andere spellen beter wordt, maar ook in het dagelijks leven. Je reflexen scherp houden heeft erg veel voordelen.

Deze Reflex game heet: Rapid Tap. Je krijgt een grid voor je met 9 vierkantjes en er wordt steeds 1 groen, als die groen is moet je er op klikken dan wordt een nieuwe groen enzovoorts. Ben je te laat of klik je fout dan gaat je streak eraan en doe je het vaker dan ben je af. Het leuke aan deze versie is dat er een database aan flauwe meme waardige plaatjes bij zit die je kunt selecteren en dan is dat de achtergrond van de vierkantjes.

Ik raad iedereen aan om af en toe zo’n reflex spel te spelen het houdt je jong en het is ook leuk om jezelf uit te dagen om je high score te verbeteren!

Amber

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.