Oh wauw wat is zo’n eerste dag van het nieuwe jaar weer snel voorbij! Hoe was jullie oud & nieuw? Ik was bij mijn schoonzusje en zwager op de boerderij met mijn gezinnetje. We hebben voornamelijk Kolonisten van Catan gespeeld, duurde bijna 3,5 uur! Uiteindelijk zijn we de avond/nacht afgesloten met een spelletje 30 seconds.

Wat heb jij gedaan? Heb je lekker gegamed? Ik moet toegeven dat ik dit ook wel eens heb gedaan, toen we nog kinderloos waren en gewoon lekker in World of Warcraft rondliepen. Het had toch een bijzondere sfeer, vooral omdat je er dus niet alleen was. Er waren eigenlijk best veel mensen die tijdens een jaarwisseling online een game speelden. Waarom ook niet? Als je verder niet zoveel hebt met het voorbijgaan en het starten van een nieuw jaar..

Bordspellen of andere (te) gekke spelletjes spannen ongetwijfeld de kroon, je moet toch een aantal uurtjes opblijven hé. Of tv kijken is vaak ook een optie. Naar de oudejaar conference (deze keer met Guido Weijers) of de Top 2000 volgen? En weet je, als je lekker vroeg onder de wol bent gekropen is dat ook niet zo erg! Heerlijk, geen rare kater van teveel (goedkope) champagne of slaapgebrek..

De eerste dag van het jaar de hele dag lekker in de pyjama rondlopen, beetje uitslapen, opruimen en wat gamen is toch ook een goede manier om het nieuwe jaar te starten?

Wij wensen jullie namens de hele redactie een fijn nieuw jaar, veel gezondheid en liefde en natuurlijk veel gezelligheid tijdens het gamen!

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.