Follow:
Nieuws

Dit zijn de plannen voor Star Wars Battlefront II

In een blogpost heeft EA/Dice bekendgemaakt wat de plannen zijn voor Star Wars Battlefront II. Het gaat om een nieuw progressie-systeem, waarin er heel goed naar de gamers is geluisterd volgens het bedrijf. En er is meer…

Er komt daarnaast een Jetpack Cargo-modus naar het spel in februari, waardoor twee groepen van acht spelers jet packs op krijgen waarin ze in een soort chaotisch speelveld terechtkomen en het tegen elkaar op moeten nemen. Het schijnt niet standaard deel uit te maken van de game, dus het is maar tijdelijk beschikbaar. Het derde grote nieuws is dat er binnenkort weer een nieuw seizoen verschijnt voor de Star Wars-shooter, maar wanneer is nog onbekend. Meer weten? Lees het hier.

 

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.