Een aantal van ons hebben een wishlist gemaakt met dingen die wij onder de kerstboom tegen zouden willen komen. Wellicht ben je nog op zoek naar iets, dan kan dit een leuke lijst voor je zijn. Anders weet je precies wat wij leuk vinden en voor ons kopen, haha.

Amber
Met een top 3 van onze Amber weet je meteen wat je haar kan geven voor de kerst.

Just Dance
Ik hou van dansen en het lijkt mij top om gewoon lekker in de huiskamer een dansje te kunnen doen. Bewegen tijdens het gamen. Ik heb Just Dance echt al heel erg lang niet meer gedaan, maar het lijkt me wel heel erg leuk.

Syberia 2
Naast shooters vind ik puzzelspellen ook altijd heel erg leuk en Syberia (2) staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Het lijkt mij een heel erg mooi spel waar je jezelf echt in kan verliezen en voordeel van op de Switch is dat je het overal kunt spelen.

Assassin’s Creed Origins
Assassin’s Creed spellen zijn altijd goed en deze ziet er zo mooi uit dat hij eigenlijk bij de collectie moet, al zou ik wel tijd moeten gaan vinden om het te spelen, maar dit is wel weer een hele mooie versie.

Wendy
Op het lijstje van Wendy staat voor nu maar één game, namelijk:

Roller Coaster
Iedereen kent het Roller Coaster Tycoon wel. Pretparken openen, attracties plaatsen, achtbanen bouwen. Jouw eigen perfecte, goedlopende pretpark runnen. Met Planet Coaster kan je dit weer doen. Deze simulatiespel is tijdloos en houd me uren zoet. Dit geeft me echt een nostalgisch gevoel. Dit is een game die ik heel graag onder de kerstboom zou willen hebben.

Caitlinn
Dankzij de PlayStation meet eerder dit jaar het ik kennis gemaakt met Virtual Reality en met Farpoint in VR. Wat ik dan ook graag onder mijn boom zou vinden is een
* PlayStation VR Richtcontroller + Farpoint – PS4 VR
* Sony PlayStation VR – PS4 VR.

Een paar top games die ik nog niet heb maar wel op mijn verlanglijstje staan zijn:

Horizon: Zero Dawn – Complete Edition – PS4
Ik ben sowieso al een RPG fan en ik vind het te gek als een game een sterke vrouw als hoofdpersoon heeft. Ook ben ik geïnteresseerd in een aantal PlayStation Vita games waaronder;

World of Final Fantasy – Day One Edition – PS Vita
Ik ben een echte Final Fantasy fan en deze game heb ik nog niet gespeeld. Waarom ik deze voor de PS Vita wil is omdat ik graag game wanneer ik onderweg ben.

God Wars: Future Past PS4 
Omdat RPG mijn platform is en ik gek ben van Japan en anime, speel ik graag games die ontwikkeld zijn in Japan of eruit zien als anime daarom staat de God of Wars game ook op mijn verlanglijstje.

Via Bol.com heb ik mijn verlanglijstje samengesteld, stiekem hoop ik dat ze de zelfde winactie hebben als vorig jaar en dat zij mijn wens in vervulling laten gaan.

Patricia
Ik ben aardig voorzien in de games op dit moment maar als ik dan iets zou willen treffen onder die mooie groene boom is dat een,
Nintendo Switch

Stel nou dat de Switch onder mijn boom zou liggen zou ik daar ook een aantal games wel voor willen hebben, (want wat is een Nintendo console nu zonder een Mario game?!);

Super Mario Odyssey
Heb je de Amiibo gezien van onder andere Prinses Peach die voor de game zijn uitgebracht? Die wil ik er dan wel bij hebben hoor.

Mario + Rabbids Kingdom Battle
I love de Rabbids en tja, wederom Mario!

Welke game(s) of console(s) zou jij graag onder de boom willen zien?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.