Rond deze tijd komen er altijd veel mooie acties online om met korting games te scoren. Je kon eerder de acties van de PlayStation store en Humble al lezen, dus nu is de Steam Winter Sale aan de beurt.

De Steam Winter Sale loopt tot vier januari dus je hebt nog even de tijd. Het aanbod is echt enorm en van alles wat, dus als je een specifiek spel zoekt of gewoon even wil kijken of er iets tussen zit raad ik je aan zelf even te kijken. Er staan grote spellen tussen, zoals Call of Duty WWII, waar je 17% korting krijgt, maar ook indie games met kortingen die tot 90% kunnen oplopen. Hier een paar van mijn highlights:

Life is Strange: Before the Storm
Ik heb Life is Stange gespeeld en vond het een leuk spel en een leuk concept. Dat alle beslissingen die je maakt de verhaallijn beinvloeden zorgen er toch voor dat je bewust aan het afwegen bent welke kant je op wil met je keuzes. Sinds Before the Storm aangekondigd werd wilde ik hem al graag bemachtigen, maar tot nu toe heb ik er nog geen tijd voor gehad. In de Steam Winter Sale is hij te koop met 30% korting, dus misschien het perfecte moment om hem aan te schaffen.

Human Fall Flat
Je kunt de review hier lezen, maar ook daar wordt duidelijk dat je dit spel samen moet spelen en hem op je PC hebben zou dus perfect zijn, dan kan je zo een potje met een van je vrienden doen. Daarbij komt dat je 50% korting krijgt tijdens de Steam Winter Sale!

Rainbow Six Siege
Ik vind dit echt een top spel, ook al speel ik het momenteel veel te weinig! Het is een tactische first person shooter en je kan nu instappen met 40% korting. Er komt in maart een nieuwe season pass, dan begint jaar drie. Dus als je het spel nu koopt kun je alvast inkomen voor season drie begint!

Conarium
Ook op deze game krijg je op dit moment 50% korting. Conarium is een award winning horror game, geinspireerd op het boek “At the Mountains of Madness”van H.P. Lovecraft en echt zeker de moeite waard als je van dit genre houdt.

Heb jij nog goede tips vanuit de Steam Winter Sale? Laat het ons weten en laat ons weten wat jij aangeschaft, of gekregen hebt, aan games deze feestdagen.

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.