Speedlink heeft een groot aanbod aan accessoires voor de PC of consoles en ik heb een aantal accessoires voor de consoles uitgelicht. Zou je nou een Nintendo Switch of PlayStation 4 krijgen deze kerst, dan weet je nu meteen waar je de juiste accessoires voor een mooie prijs aan kunt schaffen.

Ik heb zelf een Nintendo Switch en kan een aantal van deze accessoires goed gebruiken, waaronder de Quad charger! Ik heb vier Joy-Cons en op dit moment kan ik ze alleen opladen door ze aan te sluiten aan de Switch zelf, maar dat is per twee. Met deze Quad charger kan ik ze alle vier tegelijk opladen. Hij is mooi compact en heeft LED lampjes zodat je weet wanneer de Joy-Cons helemaal opgeladen zijn. De laadtijd voor vier controllers is ongeveer zes uur, dus een nachtje aan de lader en de volgende dag kan je weer los! De Quad charger kost maar €19,99.

De STIX Joy-Con cap set is niet zozeer iets wat je echt nodig hebt, maar wel heel erg leuk om je Switch mee te personaliseren. Zeker als je gewoon de zwarte Joy-Cons hebt is het leuk om er wat kleur aan toe te voegen. Naast dat ze er mooi uit zien zorgen ze ook voor betere grip en ze zijn eenvoudig te bevestigen en verwijderen. Je koopt deze drie paar caps voor €7,99.

Een beschermhoesje is wel echt onmisbaar, in ieder geval voor mij. Ik neem de Switch graag mee onderweg en dan heb je wel echt een goede beschermhoes nodig. Deze Caddy Case beschermt je Switch tegen krassen en stoten en heeft naast ruimte voor de Switch ook ruimte voor vijf games plus een extra vakje. Het leuke is dat als je deze case koopt je de bovengenoemde caps erbij krijgt. De case en caps samen kun je kopen voor €19,99.

Als je meer een mario kart speler bent dan is de Racing Starter Kit een betere deal voor je. Je krijgt dan een racestuur, waar je de Joy-Con in kan klikken, een schermbeschermer die beschermt tegen krasjes als je aan het spelen bent, zwarte caps voor betere grip en een draagtas. Dit allemaal kun je kopen voor €19,99.

Als je de Switch hebt aangesloten op je tv, dan heb je hem in een dock staan. Deze is zwart en vrij saai vind ik zelf, dus de Guard protection cover is iets wat op mijn verlanglijstje staat. Je beschermt er meteen je scherm mee als je hem in de dock schuift, maar ik wil hem vooral om de dock wat op te vrolijken! Hij is te koop voor €5,99 dus een goede deal.

Voor de PlayStation 4 heb ik twee accessoires uitgekozen. Allereerst de battery pack, want wie wil er nou niet langer doorgamen? Deze battery pack geeft een power boost aan je controller, zodat als de controller leeg raakt, je toch nog door kan. Hij is te koop voor €19,99.

Ik ben wel fan van je eigen dingen personaliseren en dat kan onder andere met deze stickers. Geef je PlayStation 4 Pro en -controller een eigen tintje met stijlvolle designstickers. Er zijn vier designs te verkrijgen en kosten €19,99. De stickers zorgen er niet alleen voor dat je console er mooi uit zien, maar beschermen ook nog eens tegen krassen. De designs zijn exclusief en makkelijk aan te brengen en zou je het design zat zijn? Ze zijn verwijderbaar zonder dat er lijmresten overblijven.

 

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.