Let them come is een 2d arcade like survival action shooter beschikbaar voor de PlayStation 4, PC, Xbox One en gaat ook komen voor IOS en Android. Je moet jezelf beschermen op een schip vol smerige aliens. Zorg ervoor dat jouw schiet grage vingers er klaar voor zijn want de hordes met aliens komen allemaal op jou af!

Je speelt Let them come als een ingehuurde trigger happy held Rock Gunar. Selecteer je muziek op de boombox en LET THEM COME. Je missie, schiet elk gluiperige rot alien kapot! Met het alien bloed aan je handen zal je regelmatig dood gaan, maar met jouw brute kracht, gecombineerd met vette ammunitie en epic wapenupgrades zul je steeds sterker worden en een eind maken aan al het ongedierte op het schip.

Qua gameplay zou je kunnen zeggen, meh aliens neerknallen? Whoop dee freaking doo.. Maar dit is dus niet zo. Het is niet simpel weg alleen maar knallen. Natuurlijk kun je het wel zo spelen, maar dan kom je niet ver. Je krijgt in het begin standaard ammunitie, ongelimiteerd en gratis. Terwijl je aan het schieten bent zal jouw wapen steeds meer verhit raken en zal je minder accuraat worden. Qua vijanden zijn er veel verschillende soorten aliens, zo heb je de kleine spin-achtige kruipsels die via de vloer, plafon en muur naar je toe springen en als die dichtbij komen, gebruik dan je melee wapen om ze te pakken voor ze jou grijpen. Er is ook een grote hond-achtige alien, en een alien die een soort van eieren broedt waaruit die kleine onderkruipsels komen en vliegende huftertjes. Sommige aliens knallen uit elkaar als ze doodgaan. Door het schieten van de aliens verdien je, je geld en kun je upgrades kopen, zodat je sterker staat in de volgende wave.

Je personage heeft verschillende slots om je aankopen in uit te rusten. Je kunt upgrades kopen voor bijvoorbeeld, sneller schieten, verhoog je combo meter voor elke kill, betere verkoeling voor je wapen. Je heb 4 slots, 1 Voor je melee aanval, 1 voor je granaat en 2 voor je speciale ammunitie. Er zijn verschillende soorten, granaten (cluster, molotov), melee wapens (knuppel, axe) en speciale ammunitie om te ontdekken en te upgraden in het spel. Ga in FRENZY modus om echte schade toe te dienen en maai daarmee golven van vijanden en bazen neer.

Jacky’s oordeel:
Let Them Come is een onwijs gave pixel art game. Van begin tot eind is het een gaaf! Het spel geeft een beetje een jaren 80 sci-fi horror charme. Het verbaasde mij, ik had in eerste instantie niet verwacht dat ik er zo enthousiast over zou zijn, maar ik mag er ook niet vanuit gaan. Leer eerst de alien kennen voordat je een oordeel geeft, zoals mijn moeder altijd zegt. En voor het geld, tja ik heb duurdere spellen gekocht en er veel minder plezier aan beleefd.

+ Ultieme Survival uitdaging
+ Goede soundtrack
– Je kunt het geen uren spelen

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.