Wie kent de Humble Bundle niet? Het is een bundel van verschillende spellen, waar je dan zelf voor mag bepalen wat je betaald. Je kunt ook zelf kiezen wat voor percentage er naar de makers, een goed doel en Humble zelf gaat. Er is vaak een basis bundel en daarvoor mag je zelf bepalen wat je betaald, maar als je extra spellen wilt dan zit er een minimum bedrag aan vast om die erbij te krijgen. Ik vind het een leuke manier om spellen te ontdekken of iets uit te proberen voor een leuke prijs.

De bundels zijn heel erg verschillend, er is bijvoorbeeld een Humble Book Bundle:

Humble software bundels waar bijvoorbeeld software om muziek te maken, fotoshop of web design aangeboden wordt:

Humble Bundle voor mobiele games:

Humble Bundle met alleen maar manga games:

En tot slot de game bundel! Nu is hij in de maand december anders dan normaal. Je kunt voor 35 euro als een soort adventskalender alle spellen krijgen van de maand december en dat zijn er op dit moment al 60! Er zullen spellen bekend gemaakt worden tot en met de 25e en je krijgt dus al deze spellen! Bijvoorbeeld Rust, Garry’s mod, Lostwinds en Battlerite. Het zijn hele verschillende spellen echt van alles wat en om de bundel aan te schaffen of om gewoon te kijken wat er allemaal in zit, klik hier.

Naast de bundels heeft Humble ook aanbiedingen, dus gewoon één spel voor een vaste prijs, maar goedkoper dan op andere websites of in winkels. Ze hebben korte deals die bijvoorbeeld maar een paar dagen lopen en je zo een spel kan scoren voor €0,54 cent, maar ze hebben ook thema weken. Zo hebben ze deze week de Indie Mega Week en kun je bijvoorbeeld Cuphead kopen (review kun je hier lezen) voor €16,99 terwijl hij op steam bijvoorbeeld €19,99 is. Ook is Hellblade te koop wat echt een heel erg mooi spel is, wel intens. Je kruipt in het hoofd van Senua, een gebroken, gekwelde vrouw die wanhopig op zoek is naar de ziel van haar gesneuvelde geliefde. Ze vecht zich naar de diepte van de Noorse onderwereld en je wordt geconfronteerd met verlies, conflicten en trauma. Het is echt een aanrader als je van het genre houdt en hij is op Humble €22,49 terwijl hij op steam €29,99 moet kosten. Ze hebben ook bijvoorbeeld de Destiny 2 DLC en Rainbow Six seaon 3 pass en andere grote en nieuwe spellen. Zo heeft Humble nog veel meer goede deals dus zeker waard om even te kijken voor je een spel koopt en helemaal lekker om wat te besparen zo in de duurste maand van het jaar.

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.