Het wereld wijde web bracht mij bij een paar bijzondere kaarsen! Kaarsen die in dit geval de Skyrim en Fallout4 Virtual Reality (VR) ervaring nog echter moeten doen maken. Ook als je geen VR hebt zou het nog wat meer toe kunnen voegen aan een van je favoriete games.

Nu is Skyrim al uitgekomen voor de VR maar zal het nog even wachten zijn op Fallout4 (eind 2017) voordat je daar mee aan de slag kunt gaan. Dus iets om zeker op je verlanglijstje te zetten zijn natuurlijk deze unieke kaarsen voor Skyrim en/of Fallout4. Deze kaarsen zijn te koop voor €17,99, per stuk! Maar dan heb je wel een heel leuk cadeautje, toch?

Deze Fallout 4 kaars koop je hier: merchoid.com

De Skyrim kaars koop je hier: merchoid.com

 

De kaarsen branden zo’n 25 uur lang! Er is ook een Resident Evil kaars beschikbaar, die momenteel is uitverkocht. Hij zal wel weer aangevuld gaan worden, je kan op de hoogte blijven door je emailadres op website van merchoid achter te laten. Mochten de Skyrim en Fallout kaarsen uitverkocht zijn, kan je ze via bijvoorbeeld Amazon vinden. Check dan even de website (tevens onze bron) van comicbook.com, waar de directe link staat naar de artikelen.

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.