Gisteren kon je al kennis maken met de Advent kalenders die onze Amber heeft weten te spotten! Vandaag delen we nog een hele andere selectie Advent kalenders van niemand minder dan onze goede vriend, Harry!! Oftewel Advent kalenders door de ogen van een man..

Hij komt, hij komt… en als het kinderfeest en alle bijbehorende discussies dan eenmaal voorbij zijn en het land weer hebben verlaten. Dan begint het aftellen naar dat ene grote feest waar iedereen blij van wordt! KERSTMIS! Een tijd vol familie (verplichtingen), veel eten, veel drinken en tradities. En wat is er nou leuker dan aftellen tot the season to be jolly dan met een advent kalender? Je weet wel, zo’n kartonnen tekening met vakjes gevuld met goedkope chocolaatjes. Geen fan van goedkope chocolade? Gelukkig biedt het wereld wijde web een breed assortiment met de meest uiteenlopende (idiote) alternatieven.

Een van de eerste die jaren geleden al met een alternatief voor de vieze chocolaatjes advent kalender kwam was Lego. Om het nog leuker te maken brengen ze ook al jaren een LEGO Star Wars variant op de markt. Toegegeven hij is niet goedkoop, maar je krijgt wel waar voor je geld in de vorm van een aantal leuke miniatures en LEGO figures. Ik bedoel, hoe cool is een Darth Vader kerstman? Die wil je toch gewoon hebben?

Wel geeky, maar niet zo Star Wars minded? Wellicht is deze geeky advent kalander dan meer jouw straatje. Want wie wil er nou niet elke dag van december een vers paar Harry Potter sokken om de koude dagen tot kerst af te tellen en door te komen? Wat?! Ook geen Harry Potter fan? Dan is deze kalender er ook in een Disney variant en… jawel, natuurlijk ook een Star Wars variant! Helaas moet je hiervoor wel even naar Amerika om bij de target te shoppen.

Liever een kleurrijke decembermaand? Wellicht is deze lipstick advent kalender dan wel helemaal jouw ding. Kan je iedere dag je online volgers met een ander kleurtje op je lippen verrassen terwijl je aan het live-streamen bent met je hoofd op de webcam.

Goede voornemens voor je persoonlijke hygiëne in 2018? Wat dacht je van een van de advent kalenders gevuld met producten van de Body Shop. Ok, de duurste is dan wel bijna 100 euro, maar je hebt dan ook meteen een kennisquiz voor het hele gezin. Koopje! Toch?

Als je dan toch bezig bent met goede voornemens bedenken, ook al is het nog december en staat er nog een bunkerfestijn op je te wachten. In januari komt daar dan vast weer het idee om naar de *kuch* sportschool te gaan. Begin dan met de Boostbox advent kalender gevuld met proteïne repen, mocht je dan uiteindelijk toch niet gaan sporten in 2018, kan je tenminste zeggen dat de intentie er was.

Zijn deze opties allemaal nog niet cheesy genoeg voor jou? Dan is deze kaas adventkalender wellicht de juiste keus!

Ow en neem d’r dan gelijk een lekker wijntje bij, want wijn en kaas vullen elkaar zo lekker aan!

Geniet van het aftellen en fijne feestdagen!

Rry13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.