Volgende maand is het zover dan wordt het spellenspektakel gehouden in het Beursgebouw in Eindhoven op 11 en 12 november.

Het spellenspektakel is een evenement voor alle leeftijden waar je direct kan aanschuiven bij een van de honderden speeltafels om de nieuwste bordspellen te spelen. Er staan demonstrateurs bij om uitleg te geven over hun spel.

Naast de ruim 200 verschillende spellen die je kunt spelen kun je ook deelnemen aan verschillende toernooien en bij het toernooi: Magic: the Gathering kun je grote prijzen winnen.

Het kan gaan om hele nieuwe spellen, maar ook om bijvoorbeeld de laatste uitbreiding van je favoriete spel. Verder zijn er winkels vol met nieuwe en tweedehands spellen en er is een speciaal Kinderplein met alleen maar spellen speciaal voor kinderen. Tussen de spellen die aangeboden worden zit bijvoorbeeld de nieuwe 30 seconds, waar ik heel erg benieuwd naar ben. Ook zijn de klassiekers, zoals ganzenbord, toren van Pisa en Stratego aanwezig. Verder natuurlijk veel nieuwe spellen die nog ontdekt moeten worden.

Op het Kinderplein kun je, natuurlijk, spellen spelen, maar ook bouwen en knutselen. Er is hier een speciaal team die alles in de gaten houdt dus de ouders met kinderen vanaf vier jaar kunnen zelf spellen spelen terwijl de kinderen zich vermaken op het Kinderplein. Er is echt om iedereen gedacht.

Nog geen kaartje, maar wil je er wel graag bij zijn? Tickets zijn hier te bestellen.

Bewaren

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.