Follow:
PC & MAC, Reviews

Review: Swim Out (PC)

Het is heerlijk om zo nu en dan even een puzzelgame te doen. Swim Out is precies zo’n strategische puzzelgame en ik heb hem voor jou uitgetest.

Tussendoor gamen

Sinds ik drie levens in een probeer te stoppen lukt het mij niet vaak meer om het leven van een fulltime gamer erin te proppen. Dus moet ik het soms doen met even tussendoor gamen om tot rust te komen. Gelukkig zijn er games zoals Swim Out die je makkelijk op pakt en toch uitdagend en vermakelijk genoeg zijn. Bij games als Swim Out is het erg belangrijk dat er voldoende variatie in de levels zitten. Dit krijgen de producers, Lozange Lab, van Swim Out met maar liefst 100 verschillende levels, 12 verschillende zwemmers en meer aardig voor elkaar.

Just keep swimming

Nou ja niet letterlijk nemen hoor want je moet wel tactisch zwemmen. Normaal neem ik zeker met zwemmen het snelste pad en zwem recht op mijn doel af. Hier moet je verschillende andere zwemmers en obstakels ontwijken. Dit doe je om van te voren goed na te denken over waar je volgende slag naar toe is. Ondertussen krijg je te maken met o.a. golven en kreeften die jouw plannen graag dwarsbomen. Toch zorgt de rustgevende sfeer van de omgeving en muziek ervoor dat het heerlijk ontspannen puzzelen blijft.

Overal kunnen zwemmen

Het leuke aan Swim Out vind ik dat deze game niet alleen op Steam te krijgen is. Je kan de game namelijk ook als app op je smartphone krijgen. Zo is het helemaal makkelijk om even tussendoor te puzzelen. Als mama van twee kinderen is dat toch best handig om wat meer puzzle opties te hebben. Alhoewel de game ook voor mac te downloaden, ja ik weet het echte gamers gamen niet op een mac, merkte ik dat de oude MacBook van mijn vriend hem niet kon handelen. Maar goed dat ik toch ook een reserve laptop heb als ik een nachtje bij hem logeer.

Sam’s oordeel:

Swim Out is een vermakelijke turn-bases puzzelgame die je heerlijk tussendoor kan doen. De game is niet duur en heeft voldoende levels. Kan je niet altijd achter je pc of laptop download dan de app.

 

+ voldoende levels

+ rustgevende muziek

+ kalme sfeervolle omgeving

–  werkt niet goed op een oude macbook

 

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.