Oktober, of te wel in mijn woordenboek HALLOWEEN maand! Dit is zeker een van mijn favoriete feestdagen. Het is relatief nieuw in Nederland, in vergelijking met Amerika, maar het begint (gelukkig) steeds groter te worden!

Wat kan je deze maand verder nog van mij verwachten? Ik begin eerst met een onwijs gave (SCARY) Evenement! Samen met mijn collega/vriendin Caitlin zijn we met zijn tweeën er op uit geweest. Wat een ervaring, mijn hart sloeg overuren, het zweet kleefde aan mijn handen en ondanks dat ik al bleek van me zelf ben, voelde ik mij net zo wit als een spook worden. Meer lees je snel!

Op de Planning staat ook een top 5 horror games. Hier ben ik al een aantal dagen mee bezig. Ik ben voornamelijk naar nieuwe ervaringen op zoek. Natuurlijk ken ik al een aantal horror games maar ik wil ook ”nieuwe” toevoegen die ik niet eerder heb gespeeld zodat ik, voor JULLIE, in een papieren zak moet puffen en bijkomen van de schrik. Wat je er al niet voor over moet hebben… Hebben jullie tips? Laat het vooral weten!

Als laatste (for now) ga ik een verslag maken van gamen met mijn moeder. Ze heeft aangegeven dat ze samen met mij Until Dawn wil spelen. Laat ik duidelijk zeggen dat mijn moeder geen voorliefde heeft voor enige horror what so ever. Toch wil ze het een poging wagen en ik ben benieuwd hoe ver ze gaat, hoeveel jumpscares ze zal hebben en of ik hierna nog in het testament zal staan.

Wat vind jij het leukste aan Halloween? Feestjes? Events? Films? En nog een vraag aan onze lezers: Wat vind jij het engste? Ik zal beginnen, ganzen. Ja, van alle beesten, ganzen. Spinnen nah.. slangen nah.. heb ik zelfs als huisdieren gehad.. Bloedzuigers? Nou ja die vind ik minder chill maar ik zet het zeker op het sprinten als ik een gans zie. Die beesten zijn gewoon kleine sissende witte duivels!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.