Wie kent Primera niet?! Je kan van alles kopen in de winkel, voor jezelf maar ook voor een ander. Bij Primera shop je van kleine cadeautjes tot ansichtkaarten en van tijdschriften tot cadeaukaarten. Sinds kort is er een uitbreiding op het gebied van deze ‘cadeaukaarten’, niet in de fysieke winkel maar in de webshop. Je kan nu namelijk ook online game tegoed kopen voor onder andere de Google Play Store en voor de Xbox!
In de Primera webwinkel kun je cadeaukaarten, boeken, agenda’s, kalenders en cadeaus met naam of foto’s bestellen. Wat de website van Primera zo handig maakt, is dat je ook online codes kunt kopen, handig om snel je game-tegoed bij te werken. Ik heb namens Primera een code voor Google Play mogen ontvangen en hoe de bestelling is gegaan deel ik graag met jullie. Via deze link kun je zelf een Google Play Card kopen. Je kan zelf het gewenste bedrag bestellen zolang het tussen de €15,- en €500,- is.

Ik ging op mijn mobiel naar de Google Play Store, aangezien ik tot nu toe alleen gratis spellen had gekocht moest ik even zoeken waar ik het kon inwisselen. Door op de menu knop van mijn toestel te drukken opende het scherm aan de zijkant, ik scrolde naar benden en vond het knopje inwisselen. Daarna kreeg ik een scherm waarin ik de code moest invoeren, dit ging snel en gemakkelijk, alleen moest ik omdat ik voor de eerste keer een code invoerde nog extra gegevens invoeren, naam, adres en telefoonnummer. Hierna kreeg ik meteen de melding dat het geld op mijn Google Play account geplaatst was.

Wat doe jij met geld op je Google Play account? Ik wilde niet alleen mijn spelletjes en andere apps reclame vrij maken. Ik ben Square Enix fan en wil graag nog wat van de oudere games proberen. Zelf heb ik alle games voor de PlayStation vanaf Final Fantasy VII. Ik koos voor de app Final Fantasy V, dit is een van de minder bekende Final Fantasy spellen en heeft een interessant job-systeem dat ik graag uit wil proberen.

Met het aanschaffen van het spel moest ik mijn Google account wachtwoord nog invoeren en instellen of Google play Store elke keer om mij wachtwoord wil vragen, dit heb ik uitgezet. Aangezien ik nog wat geld op mijn account heb staan kies ik er ook voor om Adventures of Mana te kopen. Ik heb op de DS, van mijn broertje, al Children of Mana gespeelden dit vond ik een leuke game. Als het gaat om het spelen van Games kies ik vaak voor RPG games en voornamelijk Japanse games. Dit is dan ook de reden dat ik vaak voor games van Square Enix kies.

Ik klik in de Google Play Store op kopen, ik krijg te zien hoe duur de game is en hoeveel geld ik nog beschikbaar heb, en klik op kopen. Het downloaden van de games duurde een paar minuten maar kon ik beide direct spelen. Het werkt dus erg gemakkelijk.

Welke app zouden jullie mij adviseren om aan te schaffen?

Voor dit artikel hebben wij een product van Primera mogen ontvangen.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.