Onze Mirjam werkt met games, speelt games en waarschijnlijk droomt ze er ook over. Ze heeft een aantal favoriete games en speelt ook graag een potje FIFA. En met deze game kan je tegenwoordig zelfs een eSports-carriere ontwikkelen, gaat dit haar ook lukken?

Zoals jullie onlangs hebben kunnen lezen, in de vrouwen in de eSports, is Laura van Eijk de eerste FIFA eSporter van Nederland. Ze speelt voor de club van FC Twente en weet daar haar mannetje wel te staan. Ze heeft in een interview met de Stentor aangegeven nog nooit een meisje te zijn tegengekomen in FIFA, maar die zijn er dus wel! Wie weet laten ze zich nu meer zien, nu ze weten dat je een carrière als eSporter kan krijgen.

Nu speelt onze Mirjam ook wel aardig potje FIFA en heeft afgelopen weekend tegen Laura van Eijk mogen spelen. Mirjam heeft dit opgenomen en zo kunnen we alsnog meegenieten van deze wedstrijd.

Mirjam speelt met de zwarte shirts en de rode pijltjes boven de voetballers. Helaas heeft Mirjam verloren met 1-2 (1 wedstrijd gewonnen en 2 verloren) maar ze wist wel veel tegenstand te bieden tegen Laura.

Wie weet zien we Onze Mirjam nog wel eens verschijnen in een FIFA team in de eSports wereld. Maar dan wel voor FC Groningen natuurlijk, de club van het Noorden!

Zijn er nog meer vrouwelijke FIFA speelsters onder ons? Zou jij een eSports carrière willen en voor je favoriete club willen spelen?

Bewaren

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.