Zondag 3 september was ik alleen met mijn Early bird ticket weer op weg, naar de Rai, voor de laatste dag van de Amsterdam Comic Con 2017. Ahhww, sneu hé? Helemaal alleen.. Geen medelijden hoor, deze kleppie beppie vind wel iemand om tegen te praten. Ik heb totaal geen probleem om alleen naar evenementen te gaan. Dit deed ik namelijk ook al voor ik bij Female-Gamers kwam. Nu kan ik het tenminste met meer mensen delen!

Vandaag wil ik ook even mijn complimenten geven aan de organisatie van de Amsterdam Comic Con en de vrijwilligers. Ondanks dat dit jaar toch minder was qua mensen vind ik dat ze het top hebben gedaan. Het was super gezellig en ondanks dat er vast achter de schermen wel wat mis was gegaan, heb ik hier geen last van gehad. Zoals ik al zei, ik heb mij twee dagen vol vermaakt en weer nieuwe vrienden erbij gekregen. De gezelligheid kwam van iedereen, bezoekers, organisatie, acteurs, cosplayers noem het maar op. I LOVE om naar dit soort evenementen heen te gaan. Als laatste wil ik nog even een dikke duim omhoog geven voor Ahmet Chakioglou. Je zal hem vast wel gezien hebben bij een pannel. Ace you are the man!

Laten we nu maar verder gaan met wat er op de laatste dag gebeurd is. Ik had een vast bedrag wat ik zou uitgeven maar ik ben zoals gewoonlijk over mijn budget gegaan. Hoe wil het ook anders? Dit is voor mij vallhalla onder shopping! Is het het waard om de rest van de maand oud brood te eten? ZEKER! Ik heb weer nieuwe comics erbij, een shirtje van The Walking Dead, een notitieboek, posters, handtekeningen, foto’s, noem het maar op. Ik zocht een poster met Simon van de Walking Dead of misschien een handtekening van Steven Ogg maar helaas heb ik die niet gevonden. Hopelijk komt hij ooit een keer in de buurt met bijvoorbeeld een Walker Stalker Con. Oh ja, voor de gene die het niet weten, Steven Ogg was ook de stem acteur voor Trevor van GTA 5. Een van de meest epic games ever. Wel heb ik een handtekening van Adam Baldwin. Hij speelde in Full Metal Jacket, Firefly, Chuck en zo veel meer.

Over nerdy stuffies gesproken, ik vond de Photo ops van de ‘set’ The Big Bang Theory en de The Dutch Dead een hele leuke toevoeging. Er waren natuurlijk veel meer Photo ops, maar deze trokken mij het meest. Een ding wat ik ietsjes minder vond was de karaoke, dit heb ik wel meer gehoord van zowel gasten als vrijwilligers. Op zich was het een leuk idee hoor, soms deed het alleen wat zeer aan de oren.

Helaas had ik vandaag de pannel gemist van Kim Coates, al was ik daar wel zaterdags. Ik had besloten om met mijn Early bird ticket als eerste voor de handtekening te gaan van Kim Coates, maar er waren nog niet veel acteurs aanwezig. Geeft niet, ik ben eerst maar weer is relaxt een rondje gaan doen en bij alle stands kijken en wat praatjes gemaakt. Mijn favo comic store vanuit Amsterdam was ook aanwezig, Henk’s comic’s. Als ik in Amsterdam ben ga ik hier graag langs. En op de agenda staat ook een uitgebreide artikel over de girls van Henk’s comic store en gaan we verder in op comics.

Ik hoorde trouwens dat er ook bekende Nederlanders waren, niet dat het mij opgevallen is om eerlijk te zijn. Wat ik wel jammer vind is dat ik Chantal Jansen gemist heb. Ze was zelfs aan het cosplayen! Ik hou van die chick, had haar graag even willen zien. Of Jeroen van Koningsbergen. Aan de andere kant, heb ik Jack Sparrow ook weer regelmatig gezien en gesproken! Wij hebben samen zelf het laatste rondje gelopen, gekletst met Samuel Anderson en zelfs nog een selfie van ons drietjes. Betere afsluiting van een Con kan ik me niet voorstellen!

Mede geeks & nerds, hoe was de Amsterdam Comic con voor jou? Veel loot? Veel foto’s? Ik ben benieuwd naar jullie verhalen. Share your experience!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.