Follow:
Evenementen

Ubisoft neemt deze games mee naar Gamescom 2017

Het zal gaan om een handvol games die Ubisoft mee zal nemen naar de Gamescom in Keulen, Duitsland. Ze zullen zich richten op de fans en het zal mogelijk zijn om de Ubicollectibles aan te schaffen. De games die je kan bewonderen en wellicht spelen op één van de 300+ consoles zijn…

In deze trailer van Ubisoft te bewonderen, de games die ze meenemen naar Gamescom!

* Assassin’s Creed Origins
* Far Cry 5
* Mario + Rabbids Kingdom Battle
* South Park: The Fractured But Whole
* The Crew 2

Ook zijn er optredens te zien zijn van Just Dance 2018, worden de nodige goodies uitgedeeld, is er een mogelijkheid te spreken met de developers en nog veel meer.

Daarnaast zijn de finales van het tweede seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League te volgen. Ben je aanwezig dan moet je zijn in hal 9. De halve finales vinden plaats op vrijdag 25 augustus en de finales van het tweede seizoen volgen een dag later op zaterdag 26 augustus. Van 09:45 uur tot en met 20:00 uur kunnen fans deze finales volgen.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

*