Daar ben ik weer met; Part two of my love for the PlayStation! *smiles* In het vorige deel had ik het over de PlayStation 1 en PlayStation 2, vandaag ga ik verder de lijn af op weg naar de PlayStation 3 en PlayStation 4, ga je weer mee?

Zat ik me net te bedenken waarom ik niet even een foto heb gemaakt samen met de PlayStation 1 & 2… was wel leuk geweest of niet? Toen bedacht ik me, maar waar ligt de PlayStation 2 dan? Ja, kennelijk ligt hij dus ook bij mij ergens stof te vangen. Dat zit me gelijk al niet lekker, maar om eerlijk te zijn ben ik te lui om hem momenteel te gaan zoeken. Ik ben laatst al flink aan het ruimen geweest en daarbij lopen hier nu ook 2 puppies rond die mij aardig bezig houden. Terug naar de PlayStation. Zelf heb ik de allereerste PlayStation 3, die ook nog PlayStation 2 spellen afspeelt. Die moest ik gewoon hebben ondanks dat er weinig GB op zit. Daarvoor had ik een PlayStation 3 slim, maar die is helaas in game heaven.. Momenteel heb ik twee PlayStation 3 consoles liggen, beiden de Fat versie. Ik zou, denk ik, nog wel ooit voor de verzameling de slim versie weer willen hebben.

Maar dan de PlayStation 4. Deze werd gelanceerd in 2013 en wauw wat baalde ik ervan dat ik hem niet gelijk kon kopen. Kwijlend in de winkel, er naar kijken, was het enige wat ik kon doen. Natuurlijk ook jaloers naar YouTube filmpjes kijken van diegene die hem wel hadden en aan het spelen waren. Maar ik wist ook dat zodra ik de kans kreeg, deze ook in mijn collectie terecht zou komen, oftewel een schrale troost. Nu vind ik het op zich niet zo erg dat ik moest wachten.

In 2016 kwam er een Slim model uit en kondigde Sony aan dat het model van 500 GB zou worden vervangen door een 1 TB model tegen hetzelfde prijspunt. Maar toch sprak het daarop volgende model mij ook erg aan, de PlayStation 4 Pro en de PlayStation VR. In de gamers wereld is het altijd bij mij,  ik wil dat hebben! Het is alleen zo dat ik ook voorkeur heb om niet alleen maar brood en kale noodles te eten en wel eens een filmpje wil pakken en even naar buiten om te luchten. Vooral nu het mooie weer zich zo nu en dan nog laat zien. Yes! zon factor 50 smeren om mijn witte vampieren velletje te beschermen, voor ik verdamp van de hitte die op me neerkomt.

Ik weet het, veel PlayStation gepraat maar begrijp me niet verkeerd, ik ben niet alleen van de PlayStation. Mijn game geschiedenis gaat veel verder terug, maar de reden waarom ik zo van de Playstation hou is, omdat ik deze van het begin tot nu echt gevolgd heb. Tuurlijk mijn vrienden hadden thuis een Nintendo NES (Nintendo Entertainment System) en SNES (Super Nintendo Entertainment System) staan en zelf had ik ook de Game Boy Color. Mijn broer had bijvoorbeeld de Atari waar wij samen op speelden (bubble bobble) en deze kreeg ik op een gegeven moment op mijn eigen kamer, omdat ik anders alleen mijn broer zat te storen. Hetzelfde met de eerste PC die mijn broer had en dat hij Carmageddon er op speelde. Daar zijn heel wat uren ingestoken en aardig wat maaltijden koud van geworden. Maar het grappige is, vind ik tenminste, ik vond laatst een werkstuk die ik had gemaakt op de basisschool over de PlayStation, dus als ik word gedwongen om te kiezen… Blijf ik trouw aan mijn liefde voor de PlayStation.

Deel jouw momenten ook over jouw PlayStation 3 & 4 ervaringen. Ik ben altijd benieuwd om hier comments te zien hoe jullie dit hebben beleefd. Talk soon my friends!

Up next; My first memories of the playstation games!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.