Vandaag is er een nieuwe LEGO Marvel Super Heroes 2 trailer uitgebracht die ons allemaal laat kennis maken met een deel van Chronopolis. In de game kan je langs verschillende Marvel-locaties reizen in een open wereld en waar je veel kan zien van de omgevingen uit de films, waar je nu rustig de tijd voor kunt nemen en rondneuzen!

Plaatsen waar je in Chronopolis heen kunt gaan zijn.. Mythische land Asgard en het verre-ruimtestation Knowhere tot de bruisende jungle van Wakanda en de piramiden van het Oude Egypte. Andere Marvel-omgevingen die in de trailer te zien zijn, zijn het Colosseum, Hala, Hydra Empire, K’un-lun, Lemuria, Manhattan, middeleeuws Engeland, Noir New York, Nueva York, Old West en het moeras, die samen met Attilan, Kang’s Citadel en Xandar de uitgestrekte wereld van Chronopolis vormen.

Zo kom je nog eens ergens toch? Vanaf 15 november ligt de game in de winkel voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Vlak voor de feestdagen zal de Nintendo Switch versie verschijnen.

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.