Follow:
Evenementen, Xbox One

Dit neemt Microsoft mee naar Gamescom 2017

Naast de Xbox One X, binnenkort meer hierover te lezen op de website, neemt Microsoft ook wat games mee. Een aantal zijn in elk geval al aangekondigd en de lijst zal nog moeten worden uitgebreid, hij ziet er namelijk een beetje magertjes uit!

In totaal zullen er 42 games meegenomen worden naar Gamescom waarvan er sowieso 27 speelbaar moeten zijn. Dan nog blijft de line-up die ze al bekend hebben gemaakt een beetje magertjes.
* Forza Motorsport 7
* Age of Empires: Definitive Edition
* Sea of Thieves

De Xbox One X zal ook meegenomen worden en voor het eerst speelbaar zijn. Ik gok dat er veel titels hiervoor bekend gemaakt gaan worden en dan ook speelbaar zullen zijn. Wel zijn er nog extra momenten die je middels een livestream kunt volgen, handig voor de thuisblijvers!

Op zondag 20 augustus zal om 21:00 uur een speciale Xbox @ Gamescom Livestream uitgezonden worden om het laatste nieuws en aankondigingen van Xbox One X te bewonderen! En op maandag 21 augustus om 21:00 uur zal Microsoft de 20ste verjaardag van de Age of Empires franchise vieren met een speciaal livestream evenement in Keulen, samen met enkele van de grootste fans.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

*