Is het al 2 september? Wat gaan de dagen kapot traag zeg! Zoals je merkt ben ik wat ongeduldig… Want?! Nou, op 2&3 September is er weer een Comic Con in de Amsterdam Rai! Nog 15 dagen te gaan en dan kunnen we weer helemaal losbandig de nerd/geek uithangen! Ga jij ook? Twijfel je nog? Misschien haalt dit je wel over;

Er komen heel wat beroemdheden uit Hollywood die je kunt ontmoeten. Zelf heb ik hier altijd leuke herinneringen aan over gehouden. Ik heb bijvoorbeeld met Chewbacca, Peter Mayfield gesproken, sta op de foto met de original Hulk Lou Ferigno en T-bag Robert Knepper van Prison Break, ik ben ‘’bedreigd’’ door Freddy Kreuger (Robert Englund) en wezen knuffelen met Micheal Cudlitz bekend als Abraham van The Walkking Dead. I love it! Het is zo leuk om de sterren eens in levende lijve te mogen ontmoeten. En soms is het wel beetje eng, maar ze zijn ook maar mensen!

Ik kijk er erg naar uit om Kim Coates te ontmoeten, bekend van onder andere Sons of Anarchy en Michael Madsen bekend van Reservior Dogs en Kill Bill and many many more. Ik heb 2 poëzie boeken van Michael Madson en wil die graag laten signeren. Deze tickets heb ik dus sowieso al gekocht en verder kijk ik wel als ik er ben. Misschien dat ik RJ Ritte toch ook wel wil zien. Hij is bekend van Breaking Bad als zoon van Heisenberg aka Walter White.

Maar goed dat is dus een klein gedeelte van de sterren waar ik naar uit kijk. Maar Comic Con is natuurlijk veeeeel meer dan alleen wat Hollywood sterren.

Ik ben niet zo’n typische persoon die van kleding shoppen houdt maar bij een Comic Con gaat deze chick wel los in de shopping area, shirtjes, boeken, beeldjes noem het maar op. Er is altijd wel wat te vinden en voor ieder wat wils. Wat mij ook altijd trekt met dit soort evenementen zijn de mensen. Je kijkt je ogen uit met de vele cosplayers en als je lief vraagt willen ze vaak gezellig met je op de foto. Je kan zien dat er in vele heel wat uren in zit en dat bewonder ik. Zelf ben ik 1x als Alice van Resident Evil deel 3 gegaan. Ik zat er wel aan te denken om dit jaar ook 1 dag als cosplayer te gaan. Had Tomb Raider, Lara Croft in mijn hoofd (wel de old school Lara dan), daarna dacht ik als een Viking te gaan, maar echt zeker weet ik het nog niet.

Als laatst wat ik je kan aanbevelen en wat je misschien kan overhalen om te gaan is dat er genoeg te doen is. Er is echt genoeg entertainment zoals, nagebouwde filmscènes, filmauto’s, lezingen, demonstraties en workshops. Vele zijn ook GRATIS! Bij de Force Academy kan je elk uur leren vechten als een Jedi of Sith Lord met een lightsaber! Of krijg een voorproefje in een Escape room op de Comic Con. Bezichtig 1 van de filmauto’s, 1 van mijn favorieten die ik zeker weer ga bezoeken is de Delorian van Back To The Future. Maar de Jeep en de Explorer van Jurrasic Park zijn ook aanwezig.

In de Comic Zone kan je bijvoorbeeld bij sommige getalenteerde tekenaars een eigen tekening laten maken of art kopen van jouw favoriete illustratoren, tekenaars enzovoort. Er zijn handtekening te koop van honderden beroemde sterren. Ik kan hier echt heel lang over doorgaan, ik ben razend enthousiast!! En hoe meer mensen komen, hoe gezelliger het wordt! Hoe dan ook; Comic con here I come!!!!!!!

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.