Follow:
Column

Column: Luxe problemen

Ken je dit? Oh wat zal ik vandaag eens aan gaan trekken? Doe ik m’n nieuwe broek aan? Nee.. Geen zin in… Nieuwe broeken zitten eerst zo strak.. Daarbij het is die tijd van de maand weer dan ik het liefst erbij loop alsof ik dakloos ben. Wijde broek of legging en oude grote shirt of trui met de gaten erin.

Haren ongekamd en geen zin om de resten van mijn make-up er af te halen en ik dus besef dat ik veel overeenkomsten heb met een wasbeer. Zwarte ogen, hongerig, fluffy, moody. Maar dit is zo een dag dat in niet in de comfort van me huis kan blijven en er op uit ga. Mensen gaan me zien.. uch.. oké.. Met lichte tegenzin natuurlijk en dan helpt het niet om een keuze te maken wat doe ik aan?

Het is warm.. een tanktop? Ach.. dan moet ik me pakkie shag weer scheren.. *zucht* Shirtje dan.. Okee welke van de 30? En welke broek gaat het worden? Wat een gedoe.. Als de keuzes zijn gemaakt en de dag voorbij is is het even tijd voor ontspanning. Wat voor mij betekend lekker de PlayStation aan en… nee he….Dit meen je niet… Wat zal ik eens gaan spelen?! Het is niet alsof je niets heb om te spelen.. kies iets!! Laat maar ga dan de t.v. maar aanzetten… Jeetje zeg dat heb ik nou al 10x gezien.. Geen bal aan..

Nou ik kan ook wel eens verder gaan met een van de series die ik al tijden heb liggen… Iene miene mutte?? *doet ogen dicht en gaat als een tovenaar met vinger wijzen* Dit werkt ook al niet.. Moedeloos en verslagen door stomme luxe problemen.. besluit dit wasbeertje dat het tijd is voor bed… om vervolgens tot snachts op m’n gsm naar YouTube filmpjes liggen te kijken…

Ik ben toch hopelijk niet de enige? Wat is jou favoriete game outfit? Favo game snack? Of een vervelende luxe probleem?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

*