Voordat ik naar de PlayStation Meetup ging heb ik mijzelf ingelezen over WipEout. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van deze game gehoord. Ik was nog jong toen ik mijn eerste PlayStation kreeg en ik kon nog niet op internet opzoeken welke games er uit kwamen. Deze game heb ik dus helaas gemist, hierdoor keek ik er zeker naar uit om WipEout Omega Collection te gaan ervaren.

WipEpout is een anti zwaartekracht racegame met vette techno beats in een futuristische wereld. Helaas is het “ruimteschip” moeilijk te besturen. Ik vloog van de linker vangrail naar de rechter vangrail. Ik kan dit helaas niet vergelijken met een andere game uit dezelfde serie omdat ik deze (nog) niet gespeeld heb. Voor mij werkte dit demotiverend, ik hoef niet meteen de beste te zijn maar honderd keer moeten racen om een beetje beter te worden in het spel vind ik vervelend.
Ik zou de game in de toekomst zelf niet kopen maar als een vriend de game zou hebben en mij uitdaagt voor een potje, dan zal ik de uitdaging zeker aannemen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.