Dit was mijn eerste meet die ik voor de website mocht doen. Als eerste vond ik het super gaaf om naar een PlayStation event te gaan, zeker omdat ik een PlayStation meisje ben. Ik was als een van de eerste aanwezig, hierdoor kon ik rustig rondkijken en alvast beginnen met gamen.

De games die waren opgesteld zijn:

  • Farpoint VR
  • Gran Turismo Sports
  • WipEout Omega Collection


Hierbij kon je Gran Turismo Sports op verschillende manieren spelen, met de controller, met stuur en pedalen en ook met stuur, pedalen in VR. Tijdens het gamen werd er een heerlijke lunch opgediend, waarbij vooral de toetjes in de smaak vielen. De populairste was het citroen merengue taartje. Hier heb ik zelf ook van genoten.


Waar ik vooral benieuwd naar was is Farpoint omdat deze in virtual reality (VR) zou zijn. Ik was nogal sceptische over VR voor deze PlayStation meeting. Dit omdat je bij VR een bril op moet en er kabels om je heen hangen, ook vond ik de hype rondom VR overdreven. Maar nu ik verschillende VR games heb geprobeerd ben ik hooked. De hype is terecht, het is een ervaring die ik niet anders kan omschrijven als dat je echt in het spel zit, je bent het personage in de game. Ben je net als ik sceptisch over de VR, probeer het zodra je de kans krijgt misschien veranderd jouw beeld ook!

WipEout Omega Collection

De enige game die niet in VR te spelen was tijdens de meetup was WipEout Omega Collection. Deze game was mijn minst favoriete game, niet omdat het niet in VR te spelen was maar omdat de besturing van de game lastig was. Ik ben redelijk goed in race games, maar met deze game knalde ik continue van de ene muur op de andere muur. Maar, binnenkort meer over WipEout Omega Collection.

 

Na het gamen en de lunch was het voor mij tijd om weer huiswaarts te gaan. Na dat ik de geweldige crew gedag had gezegd mocht ik nog een officiële PlayStation tas uitkiezen, jullie mogen 3x raden welke tas ik heb uitgekozen!

PStas 1
PStas 2

In mijn volgende stuk vertel ik over mijn ervaring met Farpoint VR.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.