Follow:
Gear & Gadgets

I Slay. – Maak je eigen telefoonhoesje

Toen ik mensen voor het eerst zag met een telefoonhoesje dat niet gewoon een skin eromheen was, maar echt een soort halve portemonnee, dacht ik eerst dat dat een beetje teveel van het goede was. Tot ik naar Japan ging. Ik zag de ene na de andere persoon met de tofste hoesjes, dus ik ging overstag en kocht een super hysterisch wallethoesje met konijnenoortjes en een fluffy konijnenstaartje. Hoewel je deze hoesjes handig dicht kunt doen, doe ik dat nooit: ik heb aan de pasjeskant mijn pinpas en ov-chipkaart zitten, en ik scan de ov-chipkaart regelmatig. Bovendien wil ik ook gewoon mijn telefoon zien. Als ik trouwens foto’s wil maken, dan kan ik mijn toestel met een handig schuifje gewoon omhoog duwen. Echter wordt dat systeem de laatste tijd wat lam, waardoor mijn telefoon inmiddels bijna uit het hoesje breekt.

Gevaarlijke dingen, dus tijd voor een nieuw hoesje. Ik wilde zelf een hoesje ontwerpen. Misschien eentje die ik niet altijd open draag, maar waarmee ik mijn telefoon iets beter bescherm. En eentje zonder zo’n handig fotosysteem, want er moet toch een andere manier zijn om mijn camera te gebruiken. Die heb ik gevonden bij GoCustomized, want daar kun je een Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesje ontwerpen. Het hoesje daar heeft zelfs een cutout bij de camera zodat je die meteen kan gebruiken zonder ingewikkelde schuifjes te gebruiken. En, wat ook tof is: je kunt hem personaliseren. Dat wil zeggen dat je een foto of afbeelding kunt kiezen die je op de voorkant van het hoesje kunt laten printen. Je kunt er zelfs tekst aan toevoegen, en dat hoef je natuurlijk niet twee keer tegen me te zeggen.

Islay2

Omdat ik de laatste tijd nogal geobsedeerd ben met Horizon Zero Dawn, leek het me tof een plaatje te doen van Aloy. Eerst had ik professor Layton, maar dat is zo bruin: ik was toe aan iets kleurrijks. Ik koos op Google Images een cool plaatje van onze stoere hoofdrolspeelster en toen kwam het moeilijkste momentje: het bedenken en plaatsen van de tekst. Aangezien ik toch met stoere vrouwen bezig was, besloot ik voor een quote te gaan van een van mijn heldinnen: Beyonce. Nou ja, eigenlijk kwam I Slay gewoon meteen in me op, door de manier waarop Aloy staat. 😉 Hoe dan ook, ik koos een lekker computer-achtig lettertype, maakte deze oranje omdat dat mooi paste met de blauwe achtergrond. Op de website kun je al prima zien hoe je hoesje eruit komt te zien.

Islay3

Het is natuurlijk wel spannend om uiteindelijk het resultaat thuis te ontvangen. Het pakje kwam met DHL en hoewel het door de brievenbus paste, belden ze toch aan om het af te leveren. Ik vond het prima, ik wilde gewoon mijn hoesje. En ik was er terecht zo nieuwsgierig naar: het eindresultaat is geweldig. Het is echt een heel stoer hoesje geworden. Ik wist niet zo goed hoe de binnenkant eruit zou zien, maar ik ben er blij mee: ik kan mijn telefoon in een soort plastic hoesje klikken en er is een speciaal uitsparinkje gemaakt met doorkijkplastic zodat je daar een pasje in kan doen dat je nog moet kunnen zien. Het hoesje is van zacht materiaal en mijn telefoon past er precies goed in. Perfect!

En, wat vind je van het eindresultaat?

islay1

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met GoCustomized.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

*