Follow:
Evenementen, Switch

E3 2017: Nintendo neemt het volgende mee

Nintendo is een vaste prik tijdens de E3, ook in 2017 zijn ze weer van de partij en hebben ze al, voor een deel, laten weten wat ze mee zullen nemen. Tijdens de persconferentie delen ze nog meer nieuws en dan voornamelijk titels voor de Nintendo Switch.

De persconferentie is op 13 juni te volgen via: E3 website Nintendo. Hier kan je de titels die nog zullen verschijnen voor onder andere de Nintendo Switch volgen. Maar zal er ook meer informatie komen over Mario Odyssey. Deze titel zal ook speelbaar zijn voor de bezoekers van de E3.

Op 13 juni Zal er een toernooi zijn voor de 2017 Splatoon 2 World Inkling Invitational in Splatoon 2 voor de Nintendo Switch. Deze zal live te volgen zijn via livestreams. Vier teams uit Europa, de VS, Japan en Australië/Nieuw-Zeeland hebben zich hiervoor gekwalificeerd. Een ander toernooi is die van de 2017 ARMS Open Invitational, deze vindt plaats op 14 juni, wederom een Nintendo Switch titel.

Bewaren

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

*