Follow:
Evenementen

E3 2017: Dit zijn de tijden van de persconferenties

Volgende maand is het alweer tijd voor de E3! Van 13- 15 juni is het weer tijd om kennis te maken met nieuwe games en wellicht meer te weten te komen over nieuwe console(s). Omdat je thuis, vanachter je PC (gestreamt) op je TV, op de eerste rij zit wil je natuurlijk wel even weten wanneer en hoe laat je hier plaats moet gaan nemen. We hebben de daum en tijden van de persconferenties voor je op een rij gezet

* EA: 10 juni 21:00
* Microsoft: 11 juni 23:00
* Bethesda: 12 juni 4:00
* Ubisoft: 12 juni 22:00
* Nintendo: 13 juni 18:00
* Sony: 13 juni 3:00

Zo vallen de tijden nog wel redelijk mee toch? We hoeven maar tweemaal de wekker te zetten om midden in de nacht iets te volgen. Wij doen zoals gewoonlijk weer ons uiterste best om het laatste nieuws van de E3 zo snel mogelijk te schrijven.

Welke persconferentie wil jij erg graag zien?

Bewaren

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

*