Al eerder kon je mijn item lezen over de telefoonhoesjes van Smartphonehoesjes. Wist je al dat ze meer verkopen dan alleen hoesjes voor je telefoon en/of tablet? Ik hou van leuke hebbedingetjes en ook hier is er een hoop dat word aangeboden.

img_smartphonehoesjes_accessoires1

Er is een groot assortiment aan Telefoon accessoires en ik heb een paar mogen proberen. Zo heb ik een setje oordopjes die je vast kan ritsen en een setje lenzen voor mijn smartphone camera besteld. Ook hierbij was weer de snelheid van het bezorgproces erg fijn. De ene dag besteld, de volgende (werk)dag ook in huis.

De oordopjes vond ik zo leuk! Ik vind roze ook nog eens een mooie kleur, of juist omdat ze roze zijn.. Nee, toch omdat je ze kan ritsen! Ik vroeg me namelijk af of dit ook echt zou werken of dat het waardeloos zou zijn juist omdat je het kan ritsen en het erg kwetsbaar zou zijn. Ik kan je vertellen dat ze goed werken voor je telefoon. Degene waarmee ik heb gebeld zaten gewoon in mijn hoofd! Ook omdat je de oordoppen in je oren stopt maar het geluid was zo helder. Ook was ik goed te verstaan aan de andere kant van de lijn.

img_smartphonehoesjes_accessoires4

Ik heb het setje oordopjes ook getest op mijn laptop, even een filmpje kijken op YouTube was het plan. Alleen geven deze een hoop ruis en dat vond ik niet zo heel prettig. Dus daar zijn ze niet geschikt voor. Het leuke is dat je ze kan ritsen en ze strakker aan je hoofd kan zetten zoals jij het fijn vind zitten. De rits is van plastic maar voelt en oogt toch erg stevig. Met een klipje kan je het setje nog vastzetten aan je shirt en er zit een aan/uit knopje aan.

Een ander leuk hebbedingetje voor, in dit geval mijn, je smartphone is dit setje lenzen. Ik hou van foto’s maken! Ik sta erom bekend dat ik bijna overal foto’s van maak.. Hoewel het genieten van ‘the moment’ ook belangrijk is, leg ik het ook graag vast, voor later! Met deze fotolenzen heb je twee verschillende lenzen om dus foto’s te maken.

img_smartphonehoesjes_accessoires3

Geloof het of niet maar de kleine lens maak je wijdere foto’s en met de grote lens heb je een ‘fish eye’ optie. De kleine lens om wijde foto’s te maken zie ik niet heel veel verschil. Maar die fish lens is zo lollig. Zeker als je iets van dichtbij fotografeert. Vanwege de privacy van mijn dochter en om niet over een jaar of 13 aangeklaagd te worden deel ik deze dus maar niet. Je moet mij dus gewoon op mijn woord geloven.

Bij de lenzen is een grote knijper geleverd die je op je smartphone kan klemmen. Natuurlijk met de lens over het normale fotogaatje. Er zitten rubbertjes tussen zodat je telefoon niet beschadigd kan worden. Dit zit goed vastgeplakt en kan er naar mijn idee niet snel afvallen. Je moet soms wel even passen en meten om de knijper goed te krijgen maar dat is kinderspel. Er komt ook een handig beschermhoesje bij de lenzen, handig om ze niet kwijt te raken, ze bij elkaar te houden en zo worden ze ook niet heel stoffig al zit er wel een dopje op de lens.

Voor dit artikel heb ik producten ontvangen van Smartphonehoesjes.nl.

Bewaren

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.