Follow:
PC & MAC, PlayStation 4, Preview, Switch, Xbox One

Preview: Syberia 3

Morgen mogen we aan de slag met het nieuwe deel van de adventure game Syberia 3. Wat kunnen we verwachten van deze game? En op welk platform ga jij hem spelen?

Syberia 3
Terwijl we met zijn allen hopen op het warme weer gaan we virtueel de koude wereld van Siberie in als Kate Walker. In dit deel wordt ze gevonden door het Youkol-volk, een groepje nomaden. Deze groep houdt zich vooral bezig met de sneeuwstruisvogels tijdens de migratie. Jij gaat ze meehelpen als Kate en wordt onderworpen aan de meest vreemde tradities. Ondertussen reis je door een prachtig landschap die je blijft verrassen.

Je ontmoet vreemde wezens, beleefd magische momenten en maakt vrienden met o.a. een sjamaan en kapitein. Ook een oude vriend komt weer terug op haar pad. Je ontwikkelt je steeds meer dankzij verschillende meeslepende puzzels. Je hebt de vrijheid om verschillende mysteries te ontrafelen en er is gewerkt aan een volledig nieuw spelsysteem. Ook de muziek zit dankzij Inon Zur, bekend van Dragon Age: Origins, Fallout 4 en Syberia 2, wel goed.

Syberia 3 komt morgen, 20 april, uit voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC/Mac. Ook Nintendo Switch spelers kunnen later dit jaar aan de slag met Syberia 3. Bekijk hieronder de trailer Story. Hierin kunnen we een stukje verhaal van Kate Walker’s trip bekijken.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Marianne

    Lijkt me een leuke game voor op de PlayStation 4. Komt op mij als een soort uncharted game. Ik hou niet van kou, maar virtuele kou, lekker warm op de bank dat vind ik nou ideaal!

    20/04/2017 at 09:39
  • Leave a Reply

    *