Follow:
Evenementen, Lifestyle

VerzamelaarsJaarbeurs 8 & 9 april Jaarbeurs Utrecht

Toen ik nog veel jonger was heb ik verschillende verzamelpogingen gedaan. Na een paar maanden of zelfs jaren was ik er mee bezig en was het klaar voor mij. Dan hop, ging het weer weg. Het waren geen grote verzamelingen maar ik kan me voorstellen dat er genoeg mensen zijn die een hele hoop verzamelen en dan is de VerzamelaarsJaarbeurs een uitkomt!

Verzamel je comics? Figurines? Oldskool games? Of kikkers? Servies? Postzegels? Speelgoed? Of iets heel anders dan kan je je hart ophalen in de Jaarbeurs op 8 en 9 april 2017! Er zijn heel veel standhouders waar vast iets voor je tussen zit om te bewonderen of zelfs over te nemen.

Naast de nodige standhouders is er nog meer vermaak. Zo kun je de Dutch Garrison of de Ghostcorps: Ghostbusters Dutch Division tegen het lijf lopen. Maar ook diverse bekende Star Wars acteurs zijn van de partij.

Wanneer:
Zaterdag 8 april van 09.00 uur tot 17.00 uur
Zondag 9 april van 10.00 uur tot 17.00 uur

Waar:
Jaarbeurs Utrecht

Hoe:
In samenwerking met de NS is er een speciale dagkaart aan te schaffen voor de verzamelaarsbeurs. Neem een kijkje op de website: verzamelaarsjaarbeurs & NS actie.

Hoeveel:
De entree tijdens de voorverkoop is goedkoper dan wanneer je het bij de deur moet betalen.
* Volwassenen: € 12,50 (geen extra kosten)
* Passe-partout (twee dagen kaart) € 22,00 (geen extra kosten)
* Kinderen t/m 11 jaar: gratis
* De prijzen in de voorverkoop zijn geldig tot en met 7 april 23.59 uur.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

*