Het was een heel drama toen The Sims 4 werd aangekondigd: de game zou geen peuters bevatten, en ook geen zwembaden! Kortom, enerzijds wilden gamers heel graag een klein kind in leven proberen te houden, en anderzijds wilden ze allemaal een zwembad om hun Sim van een gruweldood te voorzien (kom op, voor exercise zijn wel betere activiteiten te bedenken!).

Hun wens voor een zwembad is al ingewilligd, en nu is de grootste gratis update ooit voor de game uitgekomen waardoor je nu ook peuters hebt. Dat betekent gejengel, gehuil, stress en geen leven meer hebben: klinkt als een perfecte activiteit om te doen als je echt even wil ontspannen door even te gaan gamen.

Dat is natuurlijk wat gedramatiseerd: mensen spelen in de Sims ook met volwassenen die geholpen moeten worden naar de wc te gaan (naar keuze). Het is dan ook vooral goed nieuws dat de peuters er zijn.

Maar, was er echt twee jaar nodig om die update te ontwikkelen? Het is altijd al raar geweest dat alle levensfasen in de game voorkwamen, behalve die essentiele eerste jaren nadat de baby te groot is geworden om nog baby genoemd te mogen worden.

In ieder geval is hier de vrolijke trailer van de nieuwe update, die vanaf nu beschikbaar is voor The Sims 4:

Ik ben vooral geobsedeerd door dat schattige witte poesje, hoewel ik ook vrolijk word van die gekke kleuren en meubels overal. Ik wou dat die dierendozen voor die soort van Ikea-kast in het echt bestonden! En zo’n autobed, dat wil toch iedereen? Toddlers is een toevoeging aan The Sims 4 om overduidelijk blij van te worden, maar als fans hadden we natuurlijk liever gezien dat EA iets eerder naar ons had geluisterd. Veel plezier!

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.