Vorig jaar kwam de nieuwe Hitman games in ‘episodes’ uit, vele hebben die gespeeld maar degene met superveel geduld kunnan vanaf 31 januari aan de slag met de game die dan uit zal komen. Je kan dan alle afleveringen achter elkaar spelen zonder te hoeven wachten op een nieuwe episode.

Elke episode van Hitman had een eigen verhaal, een soap maar dan in een game. Dat hebben we al eens eerder gezien in een casual game van Delicious Emily speelbaar als soap waarbij fans elke week een nieuwe aflevering konden spelen. Voor Hitman was het een vergelijkend iets al is deze game natuurlijk vele malen spannender dan deze casual game. Daarnaast was er elke keer een onthullend einde, maar ook een gigantische cliffhanger!

Het begon vorig jaar in maart met een proloog en de locatie Parijs, gevolgd door;
Episode 2: Sapienza in april,
Episode 3: Marrakesh in mei, de Summer Bonus Episode in juli,
Episode 4: Bangkok in augustus,
Episode 5: Colorado in september,
Episode 6: Hokkaido in oktober met de seizoensfinale.

Je krijgt in een keer toegang tot alle locaties, alle live content, de Contracts Mode en aanvullende game updates. Geduld wordt beloond want alle verbeteringen en aanpassingen die in 2016 doorgevoerd zijn – zoals meer opties voor spelers, kortere laadtijden, aanvullende wapens, duidelijkere plattegronden en meer.

img_hitman_complete_edition_

Er zal ook een HITMAN Steelbook Edition verschijnen, deze bevat het volgende: The Complete First Season inclusief 3 bonus missies, de CD soundtrack, een DLC (requiem blood money pack) en een making of.

Vanaf 31 januari beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.