Wat Sheldon kan, kan ik nu ook! Ik mocht de Sheldon Kleding vouwplank testen en hoe me dat verging lees je hieronder.
De was stapel in ons gezellige meidenhuisje loopt stiekem vaak snel op. Shirtjes belanden iedere dag weer in de mand en mama wast wel. Meestal heb ik één wasdag en één vouwdag in de week, hoera! Het vouwen van de was is nu niet mijn grootste hobby maar als ik Sheldon bezig zie denk ik het kan dus ook op een leuke manier.

img_ditverzinjeniet_Sheldon_Plank6
De plank is niet zo heel zwaar en is op te vouwen tot een platte rechthoek. Hierdoor kan je hem ook makkelijk weg leggen als je hem niet gebruikt. Het design is vrij simpel en het materiaal voelt sterk aan. Toch maak ik me een beetje zorgen over de vouwnaden van het plastic.

img_ditverzinjeniet_Sheldon_Plank9

Geregeld krijg ik op de vele beurzen een shirt als gadgets. Deze oversized shirts zijn heerlijk als pyjama shirt. De plank wordt eerst met zo’n shirt getest.

img_ditverzinjeniet_Sheldon_Plank5

img_ditverzinjeniet_Sheldon_Plank4
Je vouwt eerst de zijkanten naar binnen en dit gaat vrij gemakkelijk. Vervolgens vouw je de onderkant naar binnen. Bij dit shirt is de onderkant wat lang en valt het over het bord heen. Toch is dit ook vrij snel op te lossen tijdens het gebruik.

img_ditverzinjeniet_Sheldon_Plank3
Mijn eerste shirt gevouwen met de Sheldon Kleding vouwplank is een feit en ziet er nog best netjes uit ook. Tijd voor een level-up.

img_ditverzinjeniet_Sheldon_Plank2
Ook shirts met lange mouwen kan je met deze plank vouwen. En als je dat eenmaal kan volgt de rest ook snel genoeg. Het vouwen gaat op dezelfde manier als met de vorige shirt alleen moet ik de mouw nog een keer terug slaan.
img_ditverzinjeniet_Sheldon_Plank8

img_ditverzinjeniet_Sheldon_Plank7
Inmiddels is mijn stapel was weg gevouwen en mag alles netjes in de kast. Het is even oefening baart kunst met de plank. Toch merk ik dat ik sneller ben zonder als met plank. Ik vind het vouwen met de plank wel leuker om te doen. Maar dat komt puur omdat ik doe alsof ik de vrouwelijke Sheldon ben. Waarschijnlijk ben jij net als ik ook sneller zonder plank of heb je die andere snel opvouw truc geleerd. Toch is het een leuk cadeau om te geven voor wanneer iemand op zichzelf gaat wonen bijvoorbeeld.

img_ditverzinjeniet_Sheldon_Plank

De Sheldon Kleding vouwplank is te koop bij ditverzinjeniet.nl waarbij je 12.95 betaald voor de kleine versie en 14.95 voor de grote.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.