Onlangs heeft de CES, International Consumer Electronics Show, in Amerika plaats gevonden en hierbij zijn verschillende bedrijven die nieuwe producten hebben aangekondigd. Ik ben even in onze persberichten gedoken en heb hier een opsomming van wat er is aangekondigd. Sony heeft tal van producten in beheer hoewel wij het merk voornamelijk promoten voor de PlayStation 4. Zo brengt Sony onder andere een nieuwe tv uit die je weer makkelijk met de PlayStation 4 kan combineren.

Ook de andere accessoires die Sony uit zal brengen kan je met je geliefde console combineren. Ik som het heel even kort voor je op.

Sony breidt de 4K HDR TV-lijn uit met de nieuwe X-serie en A-serie

sony_tv_4K-serie

Deze nieuwe BRAVIA Tv’s maken optimaal gebruik van 4K HDR content, met diepere zwarttonen en perfecte helderheid van kleuren. De nieuwe modellen hebben een zeer hoog helderheidsbereik en contrast. Het aanbod van HDR (High Dynamic Range) is sterk gegroeid met de opkomst van videostreamingdiensten, 4K UHD Blu-ray en PlayStation4-games. Accurate beeldverwerking zorgt voor betere beeldkwaliteit, waardoor films en games realistischer lijken. De Z-serie had al realistische beelden en diepe kleuren dankzij de 4K HDR Processor X1. Met deze twee nieuwe TV-lijnen maakt Sony de power van de 4K HDR Processor X1 Extreme bereikbaar voor een breder publiek.

Sony introduceert draadloze EXTRABASS partyspeakers en koptelefoons

sony_extrabass_partyspeaker

De EXTRABASS serie van Sony komt ieder feestje tot leven dankzij de trillende bassen en discoverlichting. Er zijn vier nieuwe draagbare draadloze speakers in vier formaten en diverse kleuren, elk met de unieke EXTRABASS technologie voor een krachtige sound en dreunende bassen.
Met vrienden in het park of gewoon thuis in de woonkamer, deze speakers zorgen overal voor een feestje. Dankzij een batterijduur van 24 uur kan het de hele nacht doorgaan. De draadloze partyspeakers zijn uitgerust met flitsende lichtjes, instelbare dj-effecten en EXTRABASS functies. Tevens zijn ze spatwaterdicht dus bestendig voor het geval er een drankje morst.

MDR-XB950N1 Headphone

sony_headset

Voor een persoonlijk feestje introduceert Sony een serie nieuwe headphones. De MDR-XB950N1 combineert Wireless NC-technologie (Noise Cancelling, ruisonderdrukking) met de EXTRABASS-sound. Met deze koptelefoon gaat ieder privéfeestje onophoudelijk door, want een volledig opgeladen batterij gaat tot wel 22 uur mee.

De MDR-XB950B1 is een andere nieuwkomer. De batterij gaat tot 18 uur mee en dit model is gemakkelijk op te vouwen en in de bijgeleverde etui te steken.

Sony introduceert de Compact Soundbar-serie

sony_compact_soundbar

Deze eerste Compact Soundbar-serie van Sony biedt de oplossing voor een praktische entertainmentervaring thuis. Zowel de HT-MT500 als de HT-MT300 passen goed bij de huidige trends op interieurgebied. Ze bieden daarnaast een natuurlijk en hoogkwalitatief geluid en functioneren als draadloze speaker.

Maar er is meer dan alleen de buitenkant. De High-Resolution Audio-compatibele MT500 geeft een mooi en warm geluid. Deze Compact Soundbars zijn uitgerust met een aparte subwoofer die klein is, waardoor het goed op gaat in het interieur. Het is ook mogelijk om het onder de bank te verstoppen voor een perfect basgeluid.

De nieuwe NW-A35 Walkman koppelt design aan Hi-Res Audio

sony_NW-A35_Walkman

Genieten in stijl. Met de focus op mode en een persoonlijke stijl is de nieuwe Walkman NW-A35 een sterk staaltje design. Bovendien biedt deze nieuwkomer perfect geluid dankzij High-Resolution Audio.

De draagbare nieuwe Walkman NW-A35 is compact en weegt slechts 98g. De Walkman is compatibel met Bluetooth en NFC voor gemakkelijk draadloos contact met speakers of een koptelefoon. Een uitstekende partner voor de Sony MDR-100ABN draadloze NC-koptelefoon.

De nieuwe NW-A35 is geoptimaliseerd met een batterijduur tot 45 uur (MP3) of 30 uur (Hi-Res Audio). Dit maakt de nieuwe Walkman NW-A35 een goede reispartner.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.