Misschien sta je over een paar weken in de winkel te kijken naar een 3DS-game met de naam Poochy & Yoshi’s Woolly World. Mogelijk denk je dan: Hey, had ik Yoshi’s Woolly World niet al gespeeld? Wat is hier nieuw aan? Nou, dat zal ik voor je uiteenzetten: dit is een port van de Wii U naar 3DS, met als toevoeging een soort mini-Poochy’s die je kunnen helpen in de Mellow modus.

Ik was een groot fan van Yoshi’s Woolly World op Wii U. Was de game te makkelijk? Yep. Was de game te kort? Dat ook. Maar hij speelde heerlijk weg en had die fantastische graphics uit Kirby’s Epic Yarn vol wolletjes, pluisjes, flufjes en textiele textuurtjes. Wat ik erg tof vind aan Yoshi’s Woolly World, en wat de game beter maakt dan Kirby’s Epic Yarn, is dat de gameplay uit Yoshi’s Island is gekopieerd. Hierdoor moet je overal eieren op gooien om zo extra goodies en nieuwe gangen vrij te spelen.

Heel gaaf, en dat komt straks weer terug op 3DS, samen met wat kleine tweaks zoals die kleine Poochy’s, wat heel schattig is want Poochy is sowieso een personage dat ik steeds weer inzette in Yoshi’s Woolly World, ook al wist ik dat het het spel alleen maar nog makkelijker maakte. Poochy komt bij de release van deze game ook beschikbaar als wollen Amiibo, net zoals Yoshi een tijdje geleden.

Poochy & Yoshi’s Woolly World verschijnt op 3 februari op 3DS.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.