Nooit had ik gedacht een PlayStation 4 te mogen ontvangen. Laat staan voor mijn verjaardag. Blijkbaar was ik heel lief geweest want hij lag, ingepakt en wel, al 5 dagen onder de kerstboom te pronken. Telkens viel mijn oog op de grote doos, maar een PlayStation 4 had ik nooit verwacht!

Nu ben ik voornamelijk een Nintendo meisje, of vrouw inmiddels.. Kuch.. Tot de E3 van dit jaar had ik nooit verwacht dat ik er ook echt eentje nodig zou gaan hebben. Na het zien van de E3 trailer van onder andere Horizon Zero Dawn had ik deze game al op mijn E3 favorieten lijst geplaatst. Het moest haast wel ment to be zijn dat ik dan nu een PlayStation 4 op mijn verjaardag kreeg.

Ik heb ook een aantal games erbij gekregen waaronder de LEGO Harry Potter collection die alleen voor de PlayStation 4 is uitgekomen, Just Dance 2016 waar ik veel lol met dochterlief aan zal beleven (als ik de review van Sam mag geloven en Snoopy’s Grand Adventure.

Nu kan ik alle reviews wel van mijn mede-schrijvers bekijken maar mijn vraag aan jou is, welke game zou ik echt aan moeten schaffen voor mijn nieuw uit te breiden PlayStation 4 game-collectie?

P.S. ik hou niet van shooters op een console (dat doe ik liever op de PC!).

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

One Comment on “Patricia kreeg een PlayStation 4 voor haar verjaardag”

  1. Alle uncharted games zijn geweldig, ik vind just cause 3 leuk, tombraider, far cry games zijn ook erg leuk, lego games zoals lego jurrasic world etc., veel te doen!

    Bij mij is het andersom. Ik ben een playstation meisje, eh ook vrouw hahaha, en heb nu belachelijk laat een wii aangeschaft. Nee, geen wii-u maar een wii. De oude games zijn voor mij dus nieuw en ik vind het erg leuk ter afwisseling. Het zijn twee heel verschillende consoles met ieder zijn eigen kracht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.