Tassen kan je niet genoeg hebben! Bij elk paar schoenen een andere tas, bij elke outfit.. In deze DIY gaan we van een T-shirt een tasje met franje maken. Ook lekker snel te maken en wederom geen naaimachine (nosew) nodig!

Wat heb je nodig:
– (Oud) T-shirt
– Krijtje
– Schaar
– 15 minuten van je tijd

img_diy_wargaming_tas_franje_nosew01Je neemt een T-shirt! Dit was geen oversized exemplaar, maar wel een stoere look van Wargaming.

img_diy_wargaming_tas_franje_nosew02We nemen het krijtje en tekenen de mouwen en hals af. Uit eerdere ervaring weet ik dat als je een groot shirt hebt en grote armsgaten, dan worden de lussen van je tas ook veel te groot. Dus deze keer knippen we het vrij strak.

img_diy_wargaming_tas_franje_nosew03Hop, de schaar erin. De hals/kraag heb ik niet heel strak afgetekend en geknipt, zo heb ik nog een beetje speling en kan ik altijd nog een stukje eraf knippen.

img_diy_wargaming_tas_franje_nosew04Tijd om de onderkant in te knippen. Ik heb zo’n 1,5 cm per reep ertussen gehouden. Dit doe je met de hele onderkant. Handig kan zijn om een lijn te zetten (met je krijtje), zodat je wel gelijk knipt!

img_diy_wargaming_tas_franje_nosew05Tijd om te gaan knopen. Dit kan wel even duren, laat je shirt goed liggen zodat je de juiste reepjes knoopt.

img_diy_wargaming_tas_franje_nosew06Als je alles hebt geknoopt ben je eigenlijk klaar.

img_diy_wargaming_tas_franje_nosew07Er passen een aantal magazines in! Makkelijk mee te nemen als je een boodschapje gaat halen.

img_diy_wargaming_tas_franje_nosew08Pak dus je T-shirts erbij en ga aan de slag!

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.