We hebben je al verteld welke games je kunt gaan zien op E3, maar voor de thuisblijvers is het natuurlijk eigenlijk veel leuker om te weten wanneer we klaar moeten zitten voor de presentaties. Waar de aanwezige gamejournalisten allemaal vroeg uit de veren moeten voor bijvoorbeeld de presentatie van Microsoft, geldt voor de thuisblijvers juist dat er van de vroege avond tot diep in de nacht naar presentaties kan worden gekeken. Deze worden allemaal gelivestreamd, maar hoe laat? Wij vertellen het je!

Zet aanstaande zondagavond maar vast in je agenda, want dan trappen EA en Bethesda het presentatie-geweld af. Dit is het lijstje van persconferenties, in de Nederlandse tijd, zodat je precies weet hoe laat je klaar moet zitten achter je laptopje.

12 juni
22:00 Electronic Arts

13 juni
04:00 Bethesda
18:30 Microsoft
19:00 PC Gaming Show
22:00 Ubisoft

14 juni
03:00 Sony
18:00 Nintendo

Uiteraard zal Nintendo, net als voorgaande jaren, geen live persconferentie op een podium houden, maar is er gekozen voor een speciale Nintendo Direct-aflevering die in het teken staat van Zelda. Over Nintendo NX hebben ze immers gezegd niets te gaan aankondigen..

Zoals je ziet zijn de presentatietijden niet ideaal, vandaar dat we bij Female-Gamers proberen zo spoedig mogelijk de hoofdpunten en het nieuws uit de presentaties samen te vatten op de website. Heel veel plezier deze E3, moge je bandbreedte je goed gezind zijn!

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.