De Steam Summer Picnic Sale is begonnen! Al sinds gisteren en dat betekend eindeloos shoppen tot 4 juli. Dit keer moet ik het iets rustiger aan doen want er is een kleine female-gamer op komst. Dus tot nu toe heb ik vooral onder de vijf euro klasse gekeken, waar je toch ook hele toffe games kan vinden.

Mijn Wishlist heb ik inmiddels ook aangevuld voor mijn vrienden die alvast of straks met mijn verjaardag wat leuks willen geven. Ik ben een badge en kaart verzamelaar binnen Steam. Iedere dag even mijn queue bekijken voor de gratis kaarten, games kopen en uiteraard ook spelen. Ja ik moet gewoon die summer badge aan het einde van de sale hebben.

De games die ik tot nu toe heb gekocht zijn Alice: Madness Returns en Anno 2070. Maar mijn Wishlist is inmiddels gevuld met een aantal games meer. Het is zeg maar nu mijn twijfel lijstje. Kijken naar de lijst, prijs afwegen en dan toch uiteindelijk kopen of niet. Wat het voor mij nu makkelijker maakt om games te laten liggen is de Family Share van Steam. Ik heb nu twee vrienden hierin zitten die beide flink wat games hebben waardoor ik heel makkelijk games die ik ook wil al via hun account kan spelen. Dus sommige games in mijn lijst zijn puur voor het ook zelf willen hebben. Gebruiken jullie al Family Share van Steam?

Wat ik heel leuk vind aan de Steam Summer Picnic Sale, is dat je nu ook Steam Hardware kan kopen. Zo heb je de Steam Link waarmee je jouw Steam games op iedere tv in huis kan spelen. Maar ook de Steam Controller heeft nu een flinke korting. Voor de gelukkige eigenaren van een VR bril is er een speciale sales hoekje met VR games. Zo kun je heel makkelijk zien welke games voor jou interessant zijn.  Wat ik wel mis is de tijdelijke superdeals. Hiermee kon je stemmen welke game er in de superdeal moest komen en wanneer deze dan de meeste stemmen had echt voor een prikkie kopen. Toch is er nog steeds genoeg te shoppen deze sale en hebben we straks genoeg games om de zomer door te komen. Happy shopping iedereen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.