We gaan terug naar Empire of the Isles met Dishonered 2. Toch is de setting wat anders dit keer. Tijdens de persconferentie krijgen we een stukje gameplay voor het eerst te zien. Later mochten we ook genieten van een awesome collector’s edition die uitgebracht gaat worden. Daar gaan onze zuurverdiende spaarcentjes.

In Dishonered 2 begin en eindig je in Dunwall de industriële stad van de eerste game. Ondertussen vind de meeste actie plaats in Karnaca ook wel bekend als the Jewel of the South. Het is een Mediteraans geïnspireerd metropolis met een verschillende cultuur en stijl. Om nog meer ruimte te maken voor de design en levendigheid van de game is er gebruikt gemaakt van de Void Engine, een custom built game enging.

Dit keer kan je kiezen met wie je wilt spelen Corvo Attano of zijn dochter Emily Kaldwin die nu vijftien jaar later is opgegroeid tot een sterke volwassen vrouw. Zowel Emily als Corvo hebben een eigen perspectief en manier van kijken en reageren op verschillende gebeurtenissen. De stem van Corvo wordt ingesproken door Stephen Russel en Erica Luttrell zal de stem van Emily inspreken.

Emily en Corvo hebben beide hun eigen unieke superpowers en dankzij de upgrade trees kan jij zelf je held aanpassen met krachten die jij belangrijk vind. Iedere keuze die jij maakt geeft weer een nieuwe aanpak aan de game. In Dishonered 2 heb je weer alle opties om te ontdekken en keuzevrijheid binnen de missies. Het ligt aan jou hoe jij de game wilt gaan spelen.

Binnen Dishonered 2 vind je ook verschillende themed missies. Zo heb je de The Dust District, A Crack in the Slab en The Clockwork Mansion missie. Allemaal op een eigen unieke manier uitgewerkt om nog meer gameplay aan te bieden met deze game.

De releasedatum is 11 november en de game komt uit op PlayStation 4, Xbox One en PC. Bekijk hieronder de trailer.

Maar zoals eerder gezegd er is nog meer! Tijdens de Bethesda E3 persconferentie heeft Arkane Co-Creative Director Harvay Smith ook een Dishonored 2 Collector’s Edition aangekondigd. In deze Dishonored 2 Collector’s Edition vind je de volgende content:

  • Corvo Attano’s Mask Replica and Stand
  • Emily Kaldwin’s Ring Replica and Display Box
  • Full Color Propaganda Poster
  • Collectible Legacy Metal Case
  • Digital Imperial Assassin’s Pack
  • Dishonored: Definitive Edition

De Dishonored 2 Collector’s Edition kan je vanaf nu in pre-order zetten en kost €99,99 wat ik persoonlijk nog wel mee vind vallen voor zoveel content.

https://youtu.be/lNFtACeifcU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.