Komende zondag is het Moederdag! De dag waarop je extra lief bent voor je mama, je vaders vriendin, schoonmoeder of de vrouw die je groot heeft gebracht. Ook al is het een commerciële boel, het is toch wel leuk om iets te geven. En als moeder zijnde vinden we het heus leuk om iets te krijgen.

De zelfgemaakte tekeningen en knutselwerkjes zijn natuurlijk zeer geliefd maar als gamende moeder zijn de extra cadeautjes met een geeky/gamer tintje ook wel erg welkom. Ik heb een aantal leuke cadeautjes voor je op een rij gezet voor diverse mama’s die in de watten gelegd mogen worden. Om het leuk te houden zit de prijs rond de €10,00.

img_moederdag_2016_mok_pizel_hart

Mok! Ik gaf mijn moeder jaarlijks op Moederdag een nieuwe mok met de liefste moeder, de beste moeder of mama er op. In de loop der jaren zijn er ook enkele gesneuveld.. Om een beetje in deze trend te blijven van het geven van een leuke mok, deze ‘ik verander van kleur bij warmte of kou’ mok! Gevuld met een warme drank doet het mooie pixelhart rood gloeien. Gespot bij Ditverzinjeniet voor €9,95.

img_moederdag_2016_casual_denda_game

Casual Game(s)! Je moeder heeft ook wel eens een momentje van rust nodig. Ontspanning. Tijd voor zichzelf! Tijd om haar een serie Casual Game(s) te geven, het handigste is om een verzamelgame te geven, hier staan diverse casual games op. Neem bijvoorbeeld de Casual Games van Denda, divers en voor elk wat wils. Losse games of deze verzamelgame vanaf €9,99.

img_moederdag_2016_keyboard_bureau_accessoires

Keyboard bureau accessoires! Leuk om je bureau op te vrolijken, zo denkt je moeder op haar werk altijd aan je als ze d’r nietmachine nodig heeft. Of thuis, als je een koekje hebt gekruimeld in je toetsenbord, dan mag je vast de borstel eventjes lenen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren bij Ditverzinjeniet voor €8,95.

img_moederdag_2016_angry_birds_kookboek

Angry Birds eierreceptenboek! De meeste mama’s spenderen de nodige tijd in de keuken. Met dit Angry Birds kookboek kan je aan de slag om eerst zelf een receptje voor je moeder haar ontbijt op bed te maken, gauw in te pakken en dan cadeau te geven. Dit is het duurste cadeautje in deze lijst namelijk €12,99.

img_moederdag_2016_mario_bloemen

Bosje bloemen! Zoals ik al aangaf zijn zelfgemaakte cadeautjes altijd een schot in de roos. Bloemen zijn ook altijd welkom alleen is het grote nadeel dat ze verwelken. Verschillende voorbeelden kom je tegen op Pinterest. Met deze bloemen scoor je extra punten, zelfgemaakt, creatief, bloemen, gaan niet dood… Ik zeg, gauw een voorraadje Strijkkralen inkopen en aan de slag!

img_moederdag_2016_chocolade_ipad
Chocolade! Ik houd er zelf heel erg van en het is ook veelal bekend dat de meeste vrouwen dit graag oppeuzelen. Hoe leuk als je een iPad, Navigatie, toetsenbord of koptelefoon krijgt? En hoe lekker om dit op te smikkelen? Vanaf €10,00 bij de Jamin.

Gamecard! Laat je moeder zelf een leuke game uitzoeken op Steam of geef een gametime kaart om weer een maandje haar favoriete game te kunnen spelen. Bij Beltegoed heb je diverse kaarten waarbij je zelf een leuk en geschikte game of gametime kan kopen vanaf €5,00.

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.